Show İlişki Durumu: Karışık - Dizi Yorumları

Güzel bir romantik komedi dizisi izlemek istiyorsanız Aşk Yeniden'i açın, her yanından kalite fışkırıyor. :)

Bu arada Seren Şirince, Eda Ece'den daha tatlı ve yetenekli. Eda güzel olmasına rağmen her diziyi iki standart mimik ile tamamlıyor zaten.

Son düzenleme:
Öpüşme bile kurtaramayacak son sahne hem fiyasko hem de iticiydi :D tutmayacak belki boş gün olması hatrını izlenir ama yeni sezona imkansız :)

dizide bir oyuncu diğerleri figüran resmen seren Şirince bu kadar mi iyi oynar insan ya. bu kız neden odunlarla oynamaya çalışır anlımiyorum.

dizinin hikâyesinde aşırı tesadufler ve zorlama kurulmus . boş günde romantik komedi olmayışı ergenler için bence yeterli düzeyde 3-4 reyting anca alır.

dizideki erkeler daha uyumlu olsaydı dizi kesin tutar derdim ama bu erkek oyuncularla işi zor

Yine Show ve yine kötü bir proje. Oyunculuklar, yönetmenlik kötü ve senaryo da iyi uyarlanamamış malesef. Tutabilir sonuçta Çilek Kokusu tuttu, yargılamıyorum Türk seyircisini :A

@beyazsoy ama yine de diğer Show Tv dizilerine göre tutma şansı yüksek gibi.Bir de gün bomboş.Bence tutar ya.Seren çok iyi oynadı cidden.Ama ne bileyim diziyi sevdim de

4 başrol var dizide ama 2 tane gibiydi.

Berk Oktay-Seren Şirince vardı sadece bölümde

berk oktayı kisme itemiyor televizyon dünyasında adam bir türlü anlamadı başarısız olmaktan bıkmıyor :F:F:F

0 yada 1 reyting te kalır bu dizide :F:F:F
Berk oktayın yüzü eskidi dizinin tekrarlarının oyüzden Arka sokaklardan çıkan oyuncunun dizisi tutmuyor

Eda eceye gıcık kaptim .ss

Forever Ayşegül & Can çifti :love1: :Z

@beyazsoy ama yine de diğer Show Tv dizilerine göre tutma şansı yüksek gibi.Bir de gün bomboş.Bence tutar ya.Seren çok iyi oynadı cidden.Ama ne bileyim diziyi sevdim de

4 başrol var dizide ama 2 tane gibiydi.

Berk Oktay-Seren Şirince vardı sadece bölümde
aynen berk oktay ile seren aşk olsun diye yapılmış bir hikâye diğerleri ikinci başrol. korede tutmuş bir dizi ama hikâye çok parlak değil dizede olmadı gereken bir karakter eksik ama show tvnin diğer dizilerine gore gayet yaz dizisi izlenebilir bir dizi 3-4 reytingle gider yazı çıkarır

aynen berk oktay ile seren aşk olsun diye yapılmış bir hikâye diğerleri ikinci başrol. korede tutmuş bir dizi ama hikâye çok parlak değil dizede olmadı gereken bir karakter eksik ama show tvnin diğer dizilerine gore gayet yaz dizisi izlenebilir bir dizi 3-4 reytingle gider yazı çıkarır
En azından Show Tv'ye göre iyi oranlar alır bence.Ne bileyim en azından Fabrika Kızı ve Tutar mı Tutar dan iyi gider