Ölçüp biçmesek binaların ne hale geldiğini yaşadık geçmişte.İşte tam bir mühendis kafasıBizim evde de bir mühendis var ve ben bundan rahatsızım. Her şeyiniz hesap kitap be kardeşim yeter
Ölçüp biçmesek binaların ne hale geldiğini yaşadık geçmişte.İşte tam bir mühendis kafasıBizim evde de bir mühendis var ve ben bundan rahatsızım. Her şeyiniz hesap kitap be kardeşim yeter
hiç sevmiyorum mühendisleri çok inekler gerçi çalışıcaz diyip -2. kata gidiyorlar tüm gece gıybet korişler nöroyu geçiyorlar .ssİşte tam bir mühendis kafasıBizim evde de bir mühendis var ve ben bundan rahatsızım. Her şeyiniz hesap kitap be kardeşim yeter
hahah ben o çamurda boğucam onu az kaldıhiç sevmiyorum mühendisleri çok inekler gerçi çalışıcaz diyip -2. kata gidiyorlar tüm gece gıybet korişler nöroyu geçiyorlar .ss
ooo kız @Çiğdem- , @Harunnn60 az önce yağmuru foruma çağırdığını söyledi ay gelsin de bir düello yapın gerçi kazanan destereyi alacak ödül pek foktan bişi gibi duruyor ama olsun kız kavgası izlemek zevkli oluyor@Doğu @MEnes
@Çiğdem-'i sinirlenirken görmek isterim zevkli olurhiç sevmiyorum mühendisleri çok inekler gerçi çalışıcaz diyip -2. kata gidiyorlar tüm gece gıybet korişler nöroyu geçiyorlar .ss
ooo kız @Çiğdem- , @Harunnn60 az önce yağmuru foruma çağırdığını söyledi ay gelsin de bir düello yapın gerçi kazanan destereyi alacak ödül pek foktan bişi gibi duruyor ama olsun kız kavgası izlemek zevkli oluyor@Doğu @MEnes
Ne ineği be sen benim nasıl yaşadığımı görsen şaşardın, benden rahatı mezarda.hiç sevmiyorum mühendisleri çok inekler gerçi çalışıcaz diyip -2. kata gidiyorlar tüm gece gıybet korişler nöroyu geçiyorlar .ss
ben de zaten rahat kısmını belirttim farkındaysanNe ineği be sen benim nasıl yaşadığımı görsen şaşardın, benden rahatı mezarda.Her mühendisi bir tutmayın.
Eee devrin bitiyor Çiğdem Hanım.hahah ben o çamurda boğucam onu az kaldı
ayrıca hiç çağırma bence çünkü benim olduğum forumda başka kıza yan gözle bakamaz @destere yanı forumda barınamaz
bence dişli olmasın dişi olsun yeterliEee devrin bitiyor Çiğdem Hanım.Ya bu forum sana da kalmadı gördün mü.Yeni rakip bu sefer çok dişli.
Ben inek lafına şeyaptım.ben de zaten rahat kısmını belirttim farkındaysan
Çok çekişmeli olacak çok sabırsızlıkla bekliyorum
Jürilik daha güzel yaNe güzel katılacaktın 3. sezon Berk Hakman ile.
Neyse 4. sezon bekliyoruz seni artık.
Abla yorum yapmadın kadroya.@vadikızı
Oha jüri olmuşumdaha önce konuya girmiştim ama jüri olduğumu yeni görüyorumsaol @MayısKıralı boşluklarımda oy göndermeye çalışcam
Yine mi
Hayır yani All Star değil de yeni sezon olsa başka isimlerle yarışsak aynı sahneleri bir daha sunmanın mantığı yok.Haklısın ama benim planlarıma göre 19 mayısta final olacaktı. Sizede 20 gün ara olacaktı. Ama daha yarı finalde bile değiliz.😡 @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?