İşte "Revenge" Dizisinin Karakterleri!

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Billy Kane[/TD]
[TD]Can Durmaz[/TD]
[TD]Ashley Devanport[/TD]
[TD]Aslı Sağlam[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

???? biraz garip olmuş senaryo değişecek galiba

@primavera Bahar Leyla olmuş. Destere Haldun olmalıydı bence :GDG: @dizi kolik @xemrexxx

Sadece sordu ama dalga geçmedi ki... @Billy Kane :5:

Adem gibi bir karakteri olacak ama Adem gibi hemen ölmediğinden daha tehlikeli bir rolü olacak Emre'nin. @xemrexxx

Destere foruma dönerse ve bu dizide rol almak isterse ona da güzel bir rol ayarlarız. @Almila

Son düzenleme:

ben dizimde desterenin rolünü ayarladım
babası @takas sevgilisi @beyazsoy ve üvey kardeşi @*Dream* olacak artık bu sefer döner dönmezse ölmüş demektir
@Forumdash @Almila

@dizi kolik İgor sonradan geliyor ben ilk bölümden olcam di mi?

İlk bölümde değilde 2. veya 3. bölüm gibi dahil olacaksın dizide. İlk bölüm baya karışık gerçekten sende gelirsen bayram yerine döner Valla.

Yayınla artık tatlım yaa valla meraktan çatlıyacam. Şeytani sahnelerimi okumak istiyorum biran önce

O zaman ilk bölümü okumuycam.

İlk bölümün final sahnesinde bir sürpriz olabilir belki.

Yayınla artık tatlım yaa valla meraktan çatlıyacam. Şeytani sahnelerimi okumak istiyorum biran önce
Canım şu karakterlerin kimleri canlandıracakları belli olsun. İlk bölüm üzerinde çalışmalara başladım ama karakterler belli olsun hızlanacağım ve Temmuz ayında başlayacak kısmetse.

Bekliyoruz
Bu arad aeğer isterse Sedayıda alabilirsin
@berenist

berenist yani Seda "Kara Clarke" rolüyle "Revenge" dizisinde! @berenist

Dizinin 2. sezonunda kadrosuna gelecek olan Seda'nın rolüyle okuyucuları bir o kadar şaşırtacağı söyleniyor.