- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Buradanda hatırlatmış olalım "Revenge" dizisinin 2. sezonu Ocak ayında!2.sezon bomba olacak Merakla bekliyorum..
Buradanda hatırlatmış olalım "Revenge" dizisinin 2. sezonu Ocak ayında!2.sezon bomba olacak Merakla bekliyorum..
Üvey kardeş kim Finn ise Fin zaten benim kaç kere dicem
Üvey kardeş kim Finn ise Fin zaten benim kaç kere dicem
Hadi laaayn Tereciye tere satiyor.Geçen gün ben seni krofsky yapmiştimyönetmen-senarist-yapımcı bnm ben ne dersem o olur hem ben ciddi değilim dizi konusunda dizide 320+ şarkı kullanmışlar ben nereden bulacam konsepte uygun 320+ tane türkçe şarkı bu lafından sonra seni, korofsky yapmaya karar verdim herkes nefret etsin
glee capslerinin konusunu açayım sana orada detaylı cvp vericem
Hadi laaayn Tereciye tere satiyor.Geçen gün ben seni krofsky yapmiştim
Canım şu karakterlerin kimleri canlandıracakları belli olsun. İlk bölüm üzerinde çalışmalara başladım ama karakterler belli olsun hızlanacağım ve Temmuz ayında başlayacak kısmetse.
Ben pek senaryoya müdahale etmem yorumlara bakarak ama dikkate almam gereken yerler olursa (mesela anlatım biçimim, üslubum) onlar üzerinde değişikliklere giderim.Temmuzda mı Çok varmış daha.
Ama kaliteli olsun da bekleriz. Bir de bence nasıl yazman gerekiyorsa öyle yaz.
Yorumlara göre değiştirme.
Olması gerektiği gibi olsun
Ben pek senaryoya müdahale etmem yorumlara bakarak ama dikkate almam gereken yerler olursa (mesela anlatım biçimim, üslubum) onlar üzerinde değişikliklere giderim.
Kısa olmasın ama canım 😉
Furkan'ın rolü de öyle. :GDG:En yakışıklı karakter benim açılın.
Kalanlar artık konuk oyuncu canım.Kalanlardan biri Ahmet olabilir @dizi kolik 😉
Furkan'ın rolü de öyle. :GDG:
Kalanlar artık konuk oyuncu canım.
Ben pek senaryoya müdahale etmem yorumlara bakarak ama dikkate almam gereken yerler olursa (mesela anlatım biçimim, üslubum) onlar üzerinde değişikliklere giderim.
Benim adım hala avukat yalnız.