İşte "Revenge" Dizisinin Karakterleri!

ben dizimde desterenin rolünü ayarladım :A babası @takas sevgilisi @beyazsoy ve üvey kardeşi @*Dream* olacak artık bu sefer döner dönmezse ölmüş demektir :A @Forumdash @Almila
Üvey kardeş kim Finn ise Fin zaten benim kaç kere dicem
tumblr_lk8wptczPI1qzcahpo1_500.gif

Üvey kardeş kim Finn ise Fin zaten benim kaç kere dicem
tumblr_lk8wptczPI1qzcahpo1_500.gif

yönetmen-senarist-yapımcı bnm ben ne dersem o olur :X hem ben ciddi değilim dizi konusunda dizide 320+ şarkı kullanmışlar ben nereden bulacam konsepte uygun 320+ tane türkçe şarkı :bağır: bu lafından sonra seni, korofsky yapmaya karar verdim herkes nefret etsin :A

yönetmen-senarist-yapımcı bnm ben ne dersem o olur :X hem ben ciddi değilim dizi konusunda dizide 320+ şarkı kullanmışlar ben nereden bulacam konsepte uygun 320+ tane türkçe şarkı :bağır: bu lafından sonra seni, korofsky yapmaya karar verdim herkes nefret etsin :A
Hadi laaayn :bağır: Tereciye tere satiyor.Geçen gün ben seni krofsky yapmiştim :F:F

Canım şu karakterlerin kimleri canlandıracakları belli olsun. İlk bölüm üzerinde çalışmalara başladım ama karakterler belli olsun hızlanacağım ve Temmuz ayında başlayacak kısmetse. :)

Temmuzda mı :( Çok varmış daha.
Ama kaliteli olsun da bekleriz. Bir de bence nasıl yazman gerekiyorsa öyle yaz.
Yorumlara göre değiştirme.
Olması gerektiği gibi olsun :)

Temmuzda mı :( Çok varmış daha.
Ama kaliteli olsun da bekleriz. Bir de bence nasıl yazman gerekiyorsa öyle yaz.
Yorumlara göre değiştirme.
Olması gerektiği gibi olsun :)
Ben pek senaryoya müdahale etmem yorumlara bakarak ama dikkate almam gereken yerler olursa (mesela anlatım biçimim, üslubum) onlar üzerinde değişikliklere giderim. :)