. @takas 'da mı oynuyor laa???? Neyse iyi oldu bu gülüşün altında sinsilik vardir
ısrarlı bi şekilde teklif gelince kıramadım zaten dizinin ismi değişecek yoksa oynamam
. @takas 'da mı oynuyor laa???? Neyse iyi oldu bu gülüşün altında sinsilik vardir
Evet, o rol bence takas'tan başka kimseye düşünülemezdi.. @takas 'da mı oynuyor laa???? Neyse iyi oldu bu gülüşün altında sinsilik vardir
Tekrar teşekkürler takas.
ısrarlı bi şekilde teklif gelince kıramadım zaten dizinin ismi değişecek yoksa oynamam
İsmi cismi değişse ne yazar.ABD'de Revenge TR'de İntikam Forumda ÖÇ(belki😛) Senaryo iyi.Neyse iyi oldu katilman
Aksiyonlu bişey mi bari aşk meşk varsa takasa yakışmaz
İsmi cismi değişse ne yazar.ABD'de Revenge TR'de İntikam Forumda ÖÇ(belki😛) Senaryo iyi.Neyse iyi oldu katilman
aga onu da düşündük tabi benim rol psikopatmış aşk falan yok
kandırmış seni sen başrolün annesine aşıksın
aga onu da düşündük tabi benim rol psikopatmış aşk falan yok
- - - Ekleme - - -
sıradan bi dizi rakip olarak görmüyoruz he yanlış anlama 12 ye 5 son hafta sonucu
@dizi kolik takası diziye katarak total reytinglerini arttırmayı hedefliyor. Ancak A/B düşecek o zaman.
kandırmış seni sen başrolün annesine aşıksın
total artınca otomatikman ab de artar ah revan kardeş ah bi öğretemedim sana reyting sistemini ona yanarım
- - - Ekleme - - -
güveniyorum dizikolik e sorun yok
sıradan bi dizi rakip olarak görmüyoruz he yanlış anlama 12 ye 5 son hafta sonucu
Ben o rolü takas'a göre uyarlayacağım Emre, o yüzden bir sorun olacağını sanmam.kandırmış seni sen başrolün annesine aşıksın
Duyguya yer vereceğim ama aksiyon ve gerilim ağırlıklı olacak tabii ki dizi.Arkadaşlar, forumla alakalı olacağı için pek aşk meşk olaylarına yer verilmez. Daha çok aksiyon ve macera dolu olacaktır diye düşünüyorum.
Evet, senin öyle bir rolün olamayacak takas.
güveniyorum dizikolik e sorun yok
Ah takas ah. Ben de sana öğretemedim. Asıl A/B artınca total de artıyor. Sen demiyormusun A/B Totale dahil diye.
Öreneğin A/B reytingleri düşüp C/D reytingeri artarsa bu zaman total de artar.
ama A/B reytingleri yükselip C/D reytingleri de yükselirse bu sefer total fazlasıyla artar.
Yani A/B`si düşen ama totali yükselen kaç dizi gördük.
Duyguya yer vereceğim ama aksiyon ve gerilim ağırlıklı olacak tabii ki dizi.
Ohooo böyle yaparak kışkırtıyorsun ama Sana uyup konuyu kirletmicem.Hee bu demek değildirki lafından kaçiyorum Cevap hakkımı kullanıp şöyle söylim.Arka Sokaklarda aksiyon yapıyor tak reyting 10 oluyor.Kaliteyi senle tartişmak bana zul olur
@takas Hadi yine iyisin. Oturdum anlatıyorum.
A/B = 5 % ise
C/D = 9 % ise
Total = 7 % olur.
Seni diziye kattığında ise böyle olur. ( Örnek olarak verdim )
A/B = 5 % - 2 % = 3 %
C/D = 9 % + 1 % = 10 %
O zaman Total = 10 + 3 / 2 = 6.5 %
Görlüdüğü üzere A/B`nin düşüpte Totalin yükselmesi mümkün.
Valla bıktım matematiksel bilgiler paylaşmaktan. Öğrenin bunu lütfen ben de rahatlayayım.
ne 10 u 6 reyting alıyo her hafta vadi tns rekortmeni bak karagül nasıl geçiyo arkayı herkes geçiyo ama sizle bizim aramızda büyük bi fark yok hi,çbi gün o akdar fark olmuyo malesef rakip değilsiniz kabul etsen iyi olacak
ne 10 u 6 reyting alıyo her hafta vadi tns rekortmeni bak karagül nasıl geçiyo arkayı herkes geçiyo ama sizle bizim aramızda büyük bi fark yok hi,çbi gün o akdar fark olmuyo malesef rakip değilsiniz kabul etsen iyi olacak
- - - Ekleme - - -
ben tarih bölümü öğrencisin matla işim yok ama senden iyi blirim ona da eminim
Hacım AS'nin sıradan bölümleri yayınlanan.Finali görürüz napacaklar Konuyu kirletmeyelim ok
Yukarda nasıl hesaplandığını yazdım. Bence not al.