İşte "Revenge" Dizisinin Karakterleri!

@dizi kolik takası diziye katarak total reytinglerini arttırmayı hedefliyor. Ancak A/B düşecek o zaman. :D

Arkadaşlar, forumla alakalı olacağı için pek aşk meşk olaylarına yer verilmez. Daha çok aksiyon ve macera dolu olacaktır diye düşünüyorum. :)

total artınca otomatikman ab de artar ah revan kardeş ah bi öğretemedim sana reyting sistemini ona yanarım :d

- - - Ekleme - - -

güveniyorum dizikolik e sorun yok :wink:

Ah takas ah. Ben de sana öğretemedim. Asıl A/B artınca total de artıyor. Sen demiyormusun A/B Totale dahil diye.

Öreneğin A/B reytingleri düşüp C/D reytingeri artarsa bu zaman total de artar.

ama A/B reytingleri yükselip C/D reytingleri de yükselirse bu sefer total fazlasıyla artar.

Yani A/B`si düşen ama totali yükselen kaç dizi gördük.

sıradan bi dizi rakip olarak görmüyoruz he yanlış anlama 12 ye 5 son hafta sonucu :kiki:

Ohooo böyle yaparak kışkırtıyorsun ama :X Sana uyup konuyu kirletmicem.Hee bu demek değildirki lafından kaçiyorum Cevap hakkımı kullanıp şöyle söylim.Arka Sokaklarda aksiyon yapıyor tak reyting 10 oluyor.Kaliteyi senle tartişmak bana zul olur:X

kandırmış seni sen başrolün annesine aşıksın :F
Ben o rolü takas'a göre uyarlayacağım Emre, o yüzden bir sorun olacağını sanmam. :)

Arkadaşlar, forumla alakalı olacağı için pek aşk meşk olaylarına yer verilmez. Daha çok aksiyon ve macera dolu olacaktır diye düşünüyorum. :)
Duyguya yer vereceğim ama aksiyon ve gerilim ağırlıklı olacak tabii ki dizi. :)

güveniyorum dizikolik e sorun yok :wink:
Evet, senin öyle bir rolün olamayacak takas. :)

Ah takas ah. Ben de sana öğretemedim. Asıl A/B artınca total de artıyor. Sen demiyormusun A/B Totale dahil diye.

Öreneğin A/B reytingleri düşüp C/D reytingeri artarsa bu zaman total de artar.

ama A/B reytingleri yükselip C/D reytingleri de yükselirse bu sefer total fazlasıyla artar.

Yani A/B`si düşen ama totali yükselen kaç dizi gördük.

demek ki öğretebilmişim sevindim kendi adıma :d yalnız bunu gerçekten öğretemedim total 76 milyonu ab 5 milyonu temsil eder :D %8 yani :D

@takas Hadi yine iyisin. Oturdum anlatıyorum.

A/B = 5 % ise

C/D = 9 % ise

Total = 7 % olur.

Seni diziye kattığında ise böyle olur. ( Örnek olarak verdim )

A/B = 5 % - 2 % = 3 %

C/D = 9 % + 1 % = 10 %

O zaman Total = 10 + 3 / 2 = 6.5 %

Görlüdüğü üzere A/B`nin düşüpte Totalin yükselmesi mümkün.

Valla bıktım matematiksel bilgiler paylaşmaktan. Öğrenin bunu lütfen ben de rahatlayayım. :(

Ohooo böyle yaparak kışkırtıyorsun ama :X Sana uyup konuyu kirletmicem.Hee bu demek değildirki lafından kaçiyorum Cevap hakkımı kullanıp şöyle söylim.Arka Sokaklarda aksiyon yapıyor tak reyting 10 oluyor.Kaliteyi senle tartişmak bana zul olur:X

ne 10 u 6 reyting alıyo her hafta vadi tns rekortmeni bak karagül nasıl geçiyo arkayı herkes geçiyo ama sizle bizim aramızda büyük bi fark yok hi,çbi gün o akdar fark olmuyo malesef rakip değilsiniz kabul etsen iyi olacak :D

- - - Ekleme - - -

@takas Hadi yine iyisin. Oturdum anlatıyorum.

A/B = 5 % ise

C/D = 9 % ise

Total = 7 % olur.

Seni diziye kattığında ise böyle olur. ( Örnek olarak verdim )

A/B = 5 % - 2 % = 3 %

C/D = 9 % + 1 % = 10 %

O zaman Total = 10 + 3 / 2 = 6.5 %

Görlüdüğü üzere A/B`nin düşüpte Totalin yükselmesi mümkün.

Valla bıktım matematiksel bilgiler paylaşmaktan. Öğrenin bunu lütfen ben de rahatlayayım. :(

ben tarih bölümü öğrencisin matla işim yok ama senden iyi blirim ona da eminim :kiki:

ne 10 u 6 reyting alıyo her hafta vadi tns rekortmeni bak karagül nasıl geçiyo arkayı herkes geçiyo ama sizle bizim aramızda büyük bi fark yok hi,çbi gün o akdar fark olmuyo malesef rakip değilsiniz kabul etsen iyi olacak :D

Hacım AS'nin sıradan bölümleri yayınlanan.Finali görürüz napacaklar :X Konuyu kirletmeyelim ok :A

- - - Ekleme - - -

ben tarih bölümü öğrencisin matla işim yok ama senden iyi blirim ona da eminim :kiki:

Yukarda nasıl hesaplandığını yazdım. Bence not al. :)

Hacım AS'nin sıradan bölümleri yayınlanan.Finali görürüz napacaklar :X Konuyu kirletmeyelim ok :A

vadinin sıradan hatta en kötü bölü bile size fark atıyo kabul et işte niye çabalıyon ki :D bükemediğin bileği öpeceksin bundan zarar gelmez :)

- - - Ekleme - - -

Yukarda nasıl hesaplandığını yazdım. Bence not al. :)

not al derken :( :kiki: fazla kaptırma kendini reyiz :d