İşte "Revenge" Dizisinin Karakterleri!

Billy Kane nasıl Aslı oluyor? :X

Forumumuzda bol bol kız üye olduğundan (!) bazı karakterleri erkek yapma kararı aldım. :)

Ama Aslı karakterinin erkek hali gerçekten çok tehlikeli olacak. Şimdiden hazır olun çok güzel bir senaryo var o karakterle ilgili, tıpkı İntikam'da ki Adem gibi ama daha tehlikeli... :)

Demiştim dalga geçerler diye :T:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Billy Kane[/TD]
[TD]Can Durmaz[/TD]
[TD]Ashley Devanport[/TD]
[TD]Aslı Sağlam[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

???? biraz garip olmuş senaryo değişecek galiba :D

@primavera Bahar Leyla olmuş. Destere Haldun olmalıydı bence :GDG: @dizi kolik @xemrexxx

Sadece sordu ama dalga geçmedi ki... @Billy Kane :5:

Adem gibi bir karakteri olacak ama Adem gibi hemen ölmediğinden daha tehlikeli bir rolü olacak Emre'nin. @xemrexxx :)

Destere foruma dönerse ve bu dizide rol almak isterse ona da güzel bir rol ayarlarız. @Almila :):)

Son düzenleme:
Sadece sordu ama dalga geçmedi ki... @Billy Kane :5:

Adem gibi bir karakteri olacak ama Adem gibi hemen ölmediğinden daha tehlikeli bir rolü olacak Emre'nin. @xemrexxx :)

Destere foruma dönerse ve bu dizide rol almak isterse ona da güzel bir rol ayarlarız. @Almila :):)

ben dizimde desterenin rolünü ayarladım :A babası @takas sevgilisi @beyazsoy ve üvey kardeşi @*Dream* olacak artık bu sefer döner dönmezse ölmüş demektir :A @Forumdash @Almila

O zaman ilk bölümü okumuycam. :T: :D

İlk bölümün final sahnesinde bir sürpriz olabilir belki. :A :F

Yayınla artık tatlım yaa valla meraktan çatlıyacam. Şeytani sahnelerimi okumak istiyorum biran önce :)
Canım şu karakterlerin kimleri canlandıracakları belli olsun. İlk bölüm üzerinde çalışmalara başladım ama karakterler belli olsun hızlanacağım ve Temmuz ayında başlayacak kısmetse. :)

İlk bölümün final sahnesinde bir sürpriz olabilir belki. :A :F

Canım şu karakterlerin kimleri canlandıracakları belli olsun. İlk bölüm üzerinde çalışmalara başladım ama karakterler belli olsun hızlanacağım ve Temmuz ayında başlayacak kısmetse. :)

Bekliyoruz :) Bu arad aeğer isterse Sedayıda alabilirsin :) @berenist

berenist yani Seda "Kara Clarke" rolüyle "Revenge" dizisinde! @berenist :)

Dizinin 2. sezonunda kadrosuna gelecek olan Seda'nın rolüyle okuyucuları bir o kadar şaşırtacağı söyleniyor. :)