İşte Muhteşem Yüzyıl'ı Eleştiren Zihniyet

Kim tartışmalara girmiş dest ben mi.

tartışmaya girdin demedim diyorumki muhteşemi yerden yere vuran konular açıldığında bazı arkadaşlarımız tarafından o konulara girip tartışma yaratacak konular açmayın arkadaşlar deseydin şimdi aynı sözü emreye söyleme hakkın olurdu ..

o konulardan rahatsız olmadın emrenin açtığı konulardan rahatsız oldun west ..

bu sebeple yazın taraflı olmuş oluyor ?

Ben bu konu için rahatsız demedim genel anlamda açtığı konular ve gereksiz mesajlarını eleştirdim dest sen ne anlamışsın.

Bi kerede konudan sapmayın !!

niye konuda doğrusal bir istikameti takip ediyoruz besalet konu konuyu açıyor o yüzden sohbet renklensin diye çeşitleme yapıyoruz tek tip konular sıkıcı olur amacımız hayata renk katmak ben gidişattan memnunum şahsen

Ben bu konu için rahatsız demedim genel anlamda açtığı konular ve gereksiz mesajlarını eleştirdim dest sen ne anlamışsın.

konuyu açanlardan şöyle rahatsız olurum mesela arkadaşın biri bir konu açıyor düşüncene tamamen zıt yönde tam konuya girip o düşünceyi eleştiriyorsun konuyu açan arkadaş araya girip neden bu tarz yorumlar yapıyorsun diye rhatsızlığını dile getiriyor ..

peki sayın konuyu açan değerli arkadaşım madem eleştirilerden rahatsızsın niye konu açıyorsun açma o zaman deme hakkımız var ..

ama emre veya başka bir arkadaşımız herhangi bir konu açıyor konuda herkes özgürce yorum yapıyor konuyu açan şu veya şu konulara girmeyin rahatsız oluyorum demiyor .. işte gerçekte olması gereken budur konuyu açarsın o konuda olumlu olumsuz herkes özgürce düşüncesini söyler konu açmak suç değil açılan konularda yorumlamalara sansür getirme isteği suçtur bana göre ..

daldım gittim konudan uzaklaşmadıysam ne mutlu bana
)