İşte Muhteşem Yüzyıl'ı Eleştiren Zihniyet

Valla Vadiyle alay eden edene; capsler filan havada uçuşuyor. Nasıl alay ettiklerini yazar mısın? Aklındaysa :)
Bizim kilerin hepsi vadici 10 senedir bırakmayan bir kitle.Nasıl dalga geçecekler.Hem Çakma Yüzyıl ecdadımızı kötülüyor dalgamızı geçiyoruz.Vadi ülke gerçeklerini anlatıyor neden dalga geçelim

Bizim kilerin hepsi vadici 10 senedir bırakmayan bir kitle.Nasıl dalga geçecekler.Hem Çakma Yüzyıl ecdadımızı kötülüyor dalgamızı geçiyoruz.Vadi ülke gerçeklerini anlatıyor neden dalga geçelim
ülke gerçeklerini birilerine yaranarak anlatıyor desek daha doğru

- - - Ekleme - - -

İşte bak atladığın nokta içinin dışı, dışınında içi olduğu !

boktaları birlşetirdim sonu polata aman desterenin fok balıklarına çıktı

Yani sen burada ak partiye yaranıyor diyorsun.Hayır yanlış düşünüyorsun.Yaranma maranma yok Ülkemizin gerçeklerini anlatıyor siz kabullenemiyorsunuz o sizin sorununuz
ben parti ismi vermedim kime sitiyorsa ona yaranıyor sen merak etme çok iyi biliyolar vadi senaristlerti o işi

Bazıları konuyu yine vadiye bağlamış ne alakaya hikmetse

Konuya dönecek olursak muhteşemi eleştiren ve öven tarihçilerde var saygı duymak lazım. :)

Bazıları konuyu yine vadiye bağlamış ne alakaya hikmetse

Konuya dönecek olursak muhteşemi eleştiren ve öven tarihçilerde var saygı duymak lazım. :)

büyük üstadlarımızdan öğrendik konuyu oraya buraya kaçırmayı :d

- - - Ekleme - - -

Yine nerelerden ses geliyor ya anlamadım. Ben vadi izliyorum ama hiç bir diziyi olmadığı bişey için savunmam ama sen hep konuyu ya my ye yada vadiye çekiyorsun !
Seviyem değilsin destereye gitte 2-3 şey öğretsin sana o anlıyor en azından :)

sadece örnek verdim ben :d dünkü konuda öbgz ve asmalı konak varken arkadaşalrın my yi anlamsından daha iyi durumdayum Allaha şükür :d

büyük üstadlarımızdan öğrendik konuyu oraya buraya kaçırmayı :d

- - - Ekleme - - -

sadece örnek verdim ben :d dünkü konuda öbgz ve asmalı konak varken arkadaşalrın my yi anlamsından daha iyi durumdayum Allaha şükür :d
Hep cezayla yüzyüzeyim bu kader, beni eleştiren haksızlık eder. Buna rağmen gelip caka satıyorsun. Laflarınla kendini vuruyorsun git mod çağır :d

şimdi madem öyle konuya yorum yapın arkdaşlar adam ne demi,ş ünlü tarihçi zsa zsa gabor geldi atatürkle gönül eğlendirdi adamı öldürdü sonra dünya starı yaptılar kadını adam my yi kendi çekmiş yıllar önce bu iddaayla :d

- - - Ekleme - - -

Hep cezayla yüzyüzeyim bu kader, beni eleştiren haksızlık eder. Buna rağmen gelip caka satıyorsun. Laflarınla kendini vuruyorsun git mod çağır :d

yok sağol onlar kendileri gelir layığıyla görevi yapar:d