west sen kendini aşıyorsun, bir editöre yakışıyormu bunlar)
my ile uğraşamktan editörlüğün gereği orjinal konuları açamıyor bırak da adam işini şey etsin zındık
Kim tartışmalara girmiş dest ben mi.![]()
tartışmaya girdin demedim diyorumki muhteşemi yerden yere vuran konular açıldığında bazı arkadaşlarımız tarafından o konulara girip tartışma yaratacak konular açmayın arkadaşlar deseydin şimdi aynı sözü emreye söyleme hakkın olurdu ..
o konulardan rahatsız olmadın emrenin açtığı konulardan rahatsız oldun west ..
bu sebeple yazın taraflı olmuş oluyor ?![]()
Ben bu konu için rahatsız demedim genel anlamda açtığı konular ve gereksiz mesajlarını eleştirdim dest sen ne anlamışsın.![]()
Bi kerede konudan sapmayın !!
Bi kerede konudan sapmayın !!
O önce yorumlarına çeki düzen verecek.![]()
bn yönetici olmadığımdan istediğmi geyiği yaparım![]()
Ben bu konu için rahatsız demedim genel anlamda açtığı konular ve gereksiz mesajlarını eleştirdim dest sen ne anlamışsın.![]()
Geyikten başka yaptığın birşey yok zaten.![]()
dediğim gibi geyik yapmak on kişini yazdığı fikri tekrar yazmaktan i,yidir![]()
Sende sürekli tekrar var aynı şey üzerinde![]()
Bak o yüzden ceza almamışım zatenönemli olan ceza almadan tartışma yürütebilmek buda ince bir zeka gerektirir ceza alacak mesajlar yazmak kolay yol.. espriyle hakareti karıştırmadığın sürece ceza gelmiyor ??)
denedim talimliyim![]()
Bak o yüzden ceza almamışım zaten![]()
Zaten kendin kendine bir cezasınbazıları cezalık mesaj görmemiştir belki bnm gibi![]()
Zaten kendin kendine bir cezasın![]()
Bak o yüzden ceza almamışım zaten![]()
emin olma bu kadar bana yazdığım mesajdan dolayı bir hafta sonra bir pointlik ceza gelmişti yüksek askeri şura toplanmamıştır daha kararları sonra vereceklerdir)
askeri cuntaya karşıyık bre münafık![]()