İşte Muhteşem Yüzyıl'ı Eleştiren Zihniyet

Emre açık konuşmak gerekirse çok gereksiz mesajların ve konuların var konuyu tartışmaya çekmeye forumdakileri kavga ettirecek konular açmayı iyi biliyorsun hiç tasvip etmiyorum birde herşeyi dalgaya vurman ben yazıyorum ama sen düzelmeyeceksin..

Az sonra ceza yağacak hadi kalın sağlıcakla.

kimisi deniz altı , sok yoluna bahtı
kimi sevdi tahtı , tahtı alev aldı,
kimisi o tahtı aldı çöpe attı
keyfine baktı , kimisi yine yaktı,
yine ateşi çıktı ve depresyon anı..

Emre açık konuşmak gerekirse çok gereksiz mesajların ve konuların var konuyu tartışmaya çekmeye forumdakileri kavga ettirecek konular açmayı iyi biliyorsun hiç tasvip etmiyorum birde herşeyi dalgaya vurman ben yazıyorum ama sen düzelmeyeceksin..

yok cnm ne tartışması bazı arkadaşlar edebiyatçiyi tarihçi diye yutturmaya çalışmıştı o konuda yaptıüğın yorumlar aklımda şimdiki yorumun hiç yakışmadı o yüzden :D
seviyeli tartışmaya biline tartışmadan zarar da gelmez be gülüm :D

yok cnm ne tartışması bazı arkadaşlar edebiyatçiyi tarihçi diye yutturmaya çalışmıştı o konuda yaptıüğın yorumlar aklımda şimdiki yorumun hiç yakışmadı o yüzden :D
seviyeli tartışmaya biline tartışmadan zarar da gelmez be gülüm :D

Ben nerde ne yorum yaptığımı iyi bilirim sen önce kendine çeki düzen ver bak bakalım tartışma çıkıyor mu gülüm :D

sorun bend e değil konuları okumadan aynı mesjalrı tekrarlayanalrda :D
konuya yorum yapmaya başlasaalar tartışma falan azalıcak

En basit örneği Mahoni konu muhteşem ile ilgili ise her çarşamba starda ezicek gibi mesajlar İntikam konusunda Revan'ın attığı kışkırtıcı smiley ve mesajlar daha bir çok örnek var..

emrenin açtığı konular dörtdörtlük çok kaliteli konular umarım her gün 500 konu açar :))

tarafsız bir bakış açısıyla yazdım :)

Az sonra ceza yağacak hadi kalın sağlıcakla.

kimisi deniz altı , sok yoluna bahtı
kimi sevdi tahtı , tahtı alev aldı,
kimisi o tahtı aldı çöpe attı
keyfine baktı , kimisi yine yaktı,
yine ateşi çıktı ve depresyon anı..

önemli olan ceza almadan tartışma yürütebilmek buda ince bir zeka gerektirir ceza alacak mesajlar yazmak kolay yol.. espriyle hakareti karıştırmadığın sürece ceza gelmiyor ??:))

denedim talimliyim :)

En basit örneği Mahoni konu muhteşem ile ilgili ise her çarşamba starda ezicek gibi mesajlar İntikam konusunda Revan'ın attığı kışkırtıcı smiley ve mesajlar daha bir çok örnek var..

west başbakanın eleştirisiyle birlikte muhteşemi yerden yere vuran 20 başlık açıldı forumda onlar açıldığında tartışma yaratan konulara girmeyin deseydin keşke şimdi yazdığının daha bir anlamı olurdu :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking