Benzeri diyorum zaten. Gerçi ben onu izlemiyordum ama olsun.xBUGRAx post: 1408873' Alıntı:Parmaklıklar Ardında. Sanmam orada kadınlar hapisteydi. Burada eşleri.
Bekliyoruz.
Benzeri diyorum zaten. Gerçi ben onu izlemiyordum ama olsun.xBUGRAx post: 1408873' Alıntı:Parmaklıklar Ardında. Sanmam orada kadınlar hapisteydi. Burada eşleri.
Bence de doğrudur FOX'u arayıp sormuştur.
Televizyon bölümünü bitirse işi hazır.xBUGRAx post: 1409203' Alıntı:Zaten o binada.
mrt-06 post: 1409207' Alıntı:Televizyon bölümünü bitirse işi hazır.
Mükemmel bir şey.Doğru olma ihtimali çok yüksek. Sana Bir Sır Vereceğim daha çok çocuklara hitap eden bir dizi olduğu için hafta içi bir günde yayınlayamazlardı.. Babam Sınıfta Kaldı'nın gününün değişmemesi çok iyi oldu di mi @Reytinger
Reytinger post: 1409226' Alıntı:Mükemmel bir şey.
Nieye ki? Pazatesi olsa neden olmuyor? @ReytingerBilly Kane post: 1409228' Alıntı:Senin adına sevindim la :C:
Mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi neyse panpa üzülme....Reytinger post: 1409308' Alıntı:
Haluk bana aynen şöyle dedi. @xBUGRAx , @Billy Kane , @007At , @sokaksanatı
FOX Türkiye'nin Yeni Sezon Yeni Yayın Akışı Şu Anlık Böyle Düşünülüyor ;
Unutma Beni - Hafta içi Her Gün 14:45
Esra Erol'da Evlen Benimle - Hafta İçi Her Gün 16:00
Fox Ana Haber - Hafta İçi Her Gün 18:30
Deniz Yıldızı - Hafta İçi Her Gün 19:15
Çocuklar Duymasın - Hafta İçi Her Gün 20:15
Görüş Günü Kadınları - Her Pazartesi 21:30
Bir Aşk Hikayesi - Her Salı 21:30
Fatih Harbiye - Her Çarşamba 21:30
Umutsuz Ev Kadınları - Her Perşembe 21:30
Karagül - Her Cuma 21:30
Sana Bir Sır Vereceğim - Her Cumartesi 19:45
Lale Devri - Her Cumartesi 21:45
Babam Sınıfta Kaldı - Her Pazartesi 19:45
Haluk'u tanımıyorsun demi. Kendisine FOXcu derler Fox hakkında her şeyi bilir 2011'in en iyi FOX izleyicisi seçilmiş.
Haluk kim bilmiyorum ama yayın akışı acayip doğru...
Sadece Sana bir sır vereceğim hafta sonu 2 gün olabilir belki...
Birde Haberi biraz daha öne alıp dizileri 21:00'da başlatmaları diziler için daha hayırlı...
Haluk'u tanımıyorsun demi. Kendisine FOXcu derler Fox hakkında her şeyi bilir 2011'in en iyi FOX izleyicisi seçilmiş.
2 ay kaldı sanırım sonra banı açılınca tanışırsın bende ilk tanımıyordum özünde iyi de şöyle düşün benim FOX versiyonumun 10 ile çarpılmışı.
Yok tanımıyorum biraz S.G.A.T. bahsetti...Fox'un sıkı takipçilerindenmiş...
hatta ilk foruma başladığımda Haluk diyen çok oldu bana biride S.G.A.T. olduğu için özür dilemek için bahsi açıldı...
En iyi fox izleyicisi seçilmiş çok ilginç...
mrt-06 post: 1409724' Alıntı:2 ay kaldı sanırım sonra banı açılınca tanışırsın bende ilk tanımıyordum özünde iyi de şöyle düşün benim FOX versiyonumun 10 ile çarpılmışı.