İşte Fox TV'nin Yeni Sezonu ! | mrt-06 Özel İnceleme

Dizi o kadar tuttu ki 13 bölüm anlaşma yapıp uzattılar :X İddalı dediğin dizilerin tutma garantisi var mı? Fox fanatiği değilim izlediğim dizileri yorumluyorum

Evet dediğin gibi reytingleri düştüğü gibi anlaşma bi tarafa bırakılıp Final yapılabilir ::) FOX fanatiği değil misin :F

Objektif , tarafsız , detaylı , kesin bilgiler için mrt-06 'nın incelemelerini takip edin !

007At post: 1408793' Alıntı:
Yeni sezonda net olarak izleceğim tek dizi Çocuklar Duymasın. @mrt-06 keşke Unutma Beni ve Deniz Yıldızını da ekleseydin.
Konuyu okumayan 1 kişi çıktı hadi bakalım 2. kim olacak !

Evet Bugün Ne Giysem'den ayrıldığı haberleri için bir tweet atmıştı $ov Tv demişti. :D
Hee göndermeyi anladım. :D O da iç yapımlar ile kavga etmişti sanırım?

Neyse FOX'tan tam gaz Unutma Beni'ye devam yeni sezonda da Bir Aşk Hikayesi'ne başlarım. Ders çalışmayıp TV'yi açarsam Çocuklar Duymasın'a bakarım.

- - - Ekleme - - -

Abi Deniz Yıldızı PT1 de yayınlanıyor.
19.00 PT mi? 😱

Sen onu PT'de sayma 20.30'da bitiyor onu tüm güne dahil edip konusunu açıcam.

Fox bu sene atağa kalktı hergünü doldurmuşlar nerdeyse bakalım yeni başlıyan diizleri tutacakmı Özellikle Çocuklar Duymasını merak ediyorum bakalıkm performansı nası olucak.

Hee göndermeyi anladım. :D O da iç yapımlar ile kavga etmişti sanırım?

Neyse FOX'tan tam gaz Unutma Beni'ye devam yeni sezonda da Bir Aşk Hikayesi'ne başlarım. Ders çalışmayıp TV'yi açarsam Çocuklar Duymasın'a bakarım.

- - - Ekleme - - -

19.00 PT mi? 😱
Değil mi? 19.30 olması lazım hem :D

çocuklar duymasın 19:00 da olursa iyi reytingler alır ama 20:15 te olursa başarılı olamaz