İşte Fox TV'nin Yeni Sezonu ! | mrt-06 Özel İnceleme

Fox bu sezon elle tutulur işler yapıyor bu çok net görünen bir şey...

Görüş günü Kadınları'ndan
ümitliyim Eylül'ün ilk haftası başlarsa Pazartesi ilk 5'te kendine yer bulur...

Fatih Harbiye gününe göre iyi gidebilir...Çarşamba dizi için en uygun gün bence...Bayram paşalı'nın yeni dizisi merak uyandırabilir...

Umutsuz ev Kadınlar'ı Kanal D'de Perşembe iyi gidiyordu...Tekrar perşembe'ye tek gün olarak dönse ilk 10'a girebilir...Ama bu büyük bir risk...

Lale Devri ve Karagül'ün günü belli zaten...

Yaz dizilerinden ise Babam sınıfta Kaldı aynı gününde Pazar devam eder...

Umutsuz ev kadınları Perşembe'ye geçmeyip hafta sonu yayınlanmaya devam edeceğine göre Sana bir sır vereceğim Perşembe yayınlanacaktır...:)

Bence Tv Akışı böyle olur...

Çocuklar Duymasın günlük olabilir ama 20:15'te yayınlanacak kadar iddialı olmaz...İnşallah gündüz yayınlanır...Tekrarları gündüz iyi gidiyor Yeni bölümleride iyi gidebilir...:)

Son düzenleme:
Bir Aşk Hikayesi'nin ilk bölümünü indiriyorum. @007At , @Billy Kane
:D

Konu linkini Haluk'a mesaj attım @xBUGRAx
:D

Çalıkuşu Çarşamba olacak bence, Pis Yedili yeni sezonda rakip sayılmaz hiçbir diziye bence. :D

Çalıkuşu var birde değil mi...Fatih pazartesi olacağına göre Çarşamba kesin Çalıkuşu var...

Denklem büyük...Kanal D'nin bu sezon işi zor...Bir çok dizi var...

Bilmiyorum zaten izlemeyeceğim bu diziyi...

Pis Yedili'yi seven kadar sevmeyende var...Pis yedili zaten ergen dizisi Fatih harbiye'ye bakacak seyirciler Daha farklı...

Bence en uygun gün Çarşamba...:)
Pis Yedili'yi izleyen birçok aile var benim tanıdığım da birçok aile izliyor ergen dizisi değil yani. :wink:

Ab dizisi olsaydı gençlik dizisi olurdu Total dizisi olunca ergen dizisi. Komik....

Pis Yedili'yi izleyen birçok aile var benim tanıdığım da birçok aile izliyor ergen dizisi değil yani. :wink:

Ab dizisi olsaydı gençlik dizisi olurdu Total dizisi olunca ergen dizisi. Komik....

Pis yedili komedi dizisi ve bu komedi işini hiç beceremeyen bir dizi...

Ab'si yüksek olan gençlik dizileri dram dizileri...Komedi değil zaten...

Gençlik dizilerinden ergen dizilerini ayırt etmenin yolu Ab'sinin yüksek olmasıyla değil konusuyla içeriğiyle ilgisi var...

Pis yedili komedi dizisi ve bu komedi işini hiç beceremeyen bir dizi...

Ab'si yüksek olan gençlik dizileri dram dizileri...Komedi değil zaten...

Gençlik dizilerinden ergen dizilerini ayırt etmenin yolu Ab'sinin yüksek olmasıyla değil konusuyla içeriğiyle ilgisi var...
Bence koysan daha iyi olur.

sokak sanati post: 1408870' Alıntı:
O kadar büyük bir kötülük yapamam ben boş yere bekliyorsun...:)
Güldürü yapmak çok zor iş dram dizisinden de zor belli bir kesimi güldürebiliyor en azından ekran başında eğlenceli vakit geçirebiliyorsun birisi çıkıp düşünmeden yazıyor diyence hem diziyi yazanlara hem de izleyiciye büyük saygısızlık yapmış oluyor.

mrt-06 post: 1408872' Alıntı:
Güldürü yapmak çok zor iş dram dizisinden de zor belli bir kesimi güldürebiliyor en azından ekran başında eğlenceli vakit geçirebiliyorsun birisi çıkıp düşünmeden yazıyor diyence hem diziyi yazanlara hem de izleyiciye büyük saygısızlık yapmış oluyor.

Malesef saygısızlık yapıyorum ama bence durum bu...Sevmiyorum ve nasıl bir mantıkla yazıldığına ve izlendiğine şaşırıyorum...:)