İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Programı pek takip etmiyorum ama Nur çok tatlı. :bhr:

Ayşenur'u Cumartesi elenirken görmek çok keyifli olacak. :) ''Ohh'' çekicem bay bay bay... Nur'a senden önce gitmicem demişti yazik ya Acıyorum Ayşenur'a sen kimsin Nur'u eliyorsun? Tıpış tıpış ondan önce gidiceksin.

Şu nursuz Nur'un nesini seviyorsanız. :A
Bir sınıfa giresin sınıfın en hanimcik en güzel kızıni gözün arar buradaki psikoloji bu yoksa ortada ahım şahım bir şey yok. Bu BBG evleri gibi bir durum taraf tutma ihtiyacı duyarsın .. yarışma biter birinci olması için carpisanlar normal hayatta yüzüne bakmaz

Bir sınıfa giresin sınıfın en hanimcik en güzel kızıni gözün arar buradaki psikoloji bu yoksa ortada ahım şahım bir şey yok. Bu BBG evleri gibi bir durum taraf tutma ihtiyacı duyarsın .. yarışma biter birinci olması için carpisanlar normal hayatta yüzüne bakmaz
Anladım da yarışma neticede amaç eğlenmek bu kadar ince düşünmeye gerek yok bence. :D

Sizin inadınıza gitmeyecek işte. :) Sinnir ettin beni desem ? :A :F :love1: al sana 3 smiley.
Tahmin ettim, çünkü bu konuda çok hassassın. :bhr:

Anladım da yarışma neticede amaç eğlenmek bu kadar ince düşünmeye gerek yok bence. :D

Tahmin ettim, çünkü bu konuda çok hassassın. :bhr:
Yarışmaların genel mantığı bu insanlari birinden nefret ettirip birini sevdirmek finale kadar götürmek seyirciyi

Böyle bir şeyi nasıl söyleyebilirsin? Senden böyle bir yorum beklemiyordum. Hiç samimi değil. :)
Yahu şaka yaptım. :F hiç kimse havasında değil bugün. :X Ya da Smiley'im çok soğuk onun yerine şu olabilirdi Ahmad'cigim '':A''. :X Darılma sakın Biz #NurBozarTeam'iz. :)

Yahu şaka yaptım. :F hiç kimse havasında değil bugün. :X Ya da Smiley'im çok soğuk onun yerine şu olabilirdi Ahmad'cigim '':A''. :X Alınma sakın Biz #NurBozarTeam'iz. :)
Yok ben kendi üzerime alınmadım çünkü en baştan Nur'u destekliyorum ve senin de onu beğendiğini bu konu açıldığında öğrenmiştim. Ama diğer arkadaşlara haksızlık oldu diye düşündüm. Sen dediğin gibi smile hatası yüzünden mesajının şaka olduğunu pek anlaşılmıyor. :D
Aynen [HASHTAG]#NurBozar[/HASHTAG] :Z

Yok ben kendi üzerime alınmadım çünkü en baştan Nur'u destekliyorum ve senin de onu beğendiğini bu konu açıldığında öğrenmiştim. Ama diğer arkadaşlara haksızlık oldu diye düşündüm. Sen dediğin gibi smile hatası yüzünden mesajının şaka olduğunu pek anlaşılmıyor. :D
Aynen [HASHTAG]#NurBozar[/HASHTAG] :Z
Tepkiler fena " :) " kullanmıcam bu smile'ı bir daha. :X