İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Ayşenur'unda fanları baya fazla başa baş gibi bir 50 binlik fark var.:D Nur ile ne ilgisi varki Pazartesi günkü olydan dolayı üzgün Ayşenur.:D
Yok canım bence objektif ol. :) başa baş mı Tüm Türkiye Nur sevdasına yakalanmış en antipatik Ayşenur diyolar ki öyle zaten. :X Başa baş kesinlikle değil Nur ezer. Ayrıca Ayşenur yorumlar yüzünden öyle hatta Nur Yerlitaş, Nur'dan rica etti fanlarına söyle kıza çok yükleniyolar sakin olsunlar diye. :)

Yok canım bence objektif ol. :) başa baş mı Tüm Türkiye Nur sevdasına yakalanmış en antipatik Ayşenur diyolar ki öyle zaten. :X Başa baş kesinlikle değil Nur ezer. Ayrıca Ayşenur yorumlar yüzünden öyle hatta Nur Yerlitaş, Nur'dan rica etti fanlarına söyle kıza çok yükleniyolar sakin olsunlar diye. :)

Çok takip etmiyorum ama Instegramda çok fark yoktu takipçi sayısında Twitter'dada bir etkinliği yok zaten programın.:D

Çok takip etmiyorum ama Instegramda çok fark yoktu takipçi sayısında Twitter'dada bir etkinliği yok zaten programın.:D
Herkesin Instagram'ı yok, ki olduğu halde Nur yine farklarla önde ayrıca Twitter arama yerine ''n'' yazdığın zaman Nur Bozar çıkıyor Bu Tarz Benim'in en çok aranan üzerine kampanyalar başlatılan yarışmacısı. :) En çok takipçisi olanda Nur. Facebook'u katmıyorum Nur için sallanıyor diyebilirim. :) Sosyal Medya hakkında hiç tartışmayalım istersen çünkü sonuç bariz belli. :D Juriler bile Nur'dan rica ediyor artık. :) :)

Herkesin Instagram'ı yok, ki olduğu halde Nur yine farklarla önde ayrıca Twitter arama yerine ''n'' yazdığın zaman Nur Bozar çıkıyor Bu Tarz Benim'in en çok aranan üzerine kampanyalar başlatılan yarışmacısı. :) En çok takipçisi olanda Nur. Facebook'u katmıyorum Nur için sallanıyor diyebilirim. :) Sosyal Medya hakkında hiç tartışmayalım istersen çünkü sonuç bariz belli. :D Juriler bile Nur'dan rica ediyor artık. :) :)

Yapımcı iyi dedikodu noktası bulmuş.:F
Nur iyi ama Ayşenur'da yabana atılmamalı diyorum ben zaten 2. faşlan demedim ki zaten zirvede kız ama Instegram'da 112 Ayşenur'du galiba 162 Nur.:D

Am afena küfür ediyorlar.:F

Dostun seni fena kandırmış yanlız. :) Ben bu zamana kadar hepsini biliyordum önceden baştan beri takip ettiğim için bu hafta Ayşenur'a bay bay. Haftaya söylemem. :)

Çok kızdın bakıyorum.:A Face'de bir yazıda gördüm 2 haftaya gidiyor program şuan 5 hafta önde falan yazıyordu.:D
Ayşenur'un gidişi belli zaten. Çileden çıakrttı Gizem melunu kızcazı.:(

Yok be smile koymayınca kızdı sanıyosunuz. :A ben sana kızar mıyım ki? :bhr:

Biraz ciddi görünce tırstım.:F

Söz konusu Nur olunca oooo sen dağları delecek gibisin.:F Bu arada çok fena ergen kesim var programda. Bir küfürler bir çürkeflikler devamlı bel altı vuruyorlar sosyal medyada.:( Ayşenur'ada çok yükleniyorlar. Ayşegül'ü saymıyorum bile.:(

Nur mu kışkırtıyor? 😱

Baksana kendni melek yapıp her şeyi Ayşegül başlatmış gibi konuluyor. ilk başlarda yalanları söyleyip insanları kendinden uzaklaştırsın kendini soyutlasın sonra AYşegül yaptı olsun. Çok fesat bu Nur çoookk.:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919