Yok canım bence objektif ol.Ayşenur'unda fanları baya fazla başa baş gibi bir 50 binlik fark var.Nur ile ne ilgisi varki Pazartesi günkü olydan dolayı üzgün Ayşenur.
![]()
Yok canım bence objektif ol.Ayşenur'unda fanları baya fazla başa baş gibi bir 50 binlik fark var.Nur ile ne ilgisi varki Pazartesi günkü olydan dolayı üzgün Ayşenur.
![]()
Yok canım bence objektif ol.başa baş mı Tüm Türkiye Nur sevdasına yakalanmış en antipatik Ayşenur diyolar ki öyle zaten.
Başa baş kesinlikle değil Nur ezer. Ayrıca Ayşenur yorumlar yüzünden öyle hatta Nur Yerlitaş, Nur'dan rica etti fanlarına söyle kıza çok yükleniyolar sakin olsunlar diye.
![]()
Herkesin Instagram'ı yok, ki olduğu halde Nur yine farklarla önde ayrıca Twitter arama yerine ''n'' yazdığın zaman Nur Bozar çıkıyor Bu Tarz Benim'in en çok aranan üzerine kampanyalar başlatılan yarışmacısı.Çok takip etmiyorum ama Instegramda çok fark yoktu takipçi sayısında Twitter'dada bir etkinliği yok zaten programın.![]()
Herkesin Instagram'ı yok, ki olduğu halde Nur yine farklarla önde ayrıca Twitter arama yerine ''n'' yazdığın zaman Nur Bozar çıkıyor Bu Tarz Benim'in en çok aranan üzerine kampanyalar başlatılan yarışmacısı.En çok takipçisi olanda Nur. Facebook'u katmıyorum Nur için sallanıyor diyebilirim.
Sosyal Medya hakkında hiç tartışmayalım istersen çünkü sonuç bariz belli.
Juriler bile Nur'dan rica ediyor artık.
![]()
![]()
Zaten önümüzdeki hafta gidiyor Türkiye rahatlayacak.Yapımcı iyi dedikodu noktası bulmuş.
Nur iyi ama Ayşenur'da yabana atılmamalı diyorum ben zaten 2. faşlan demedim ki zaten zirvede kız ama Instegram'da 112 Ayşenur'du galiba 162 Nur.
Am afena küfür ediyorlar.![]()
Zaten önümüzdeki hafta gidiyor Türkiye rahatlayacak.![]()
Nur Haftaya gitmiyor.Nur haftaya gidiyormuş bu haftada AYşenur.![]()
Dostun seni fena kandırmış yanlız.Bir Dost.![]()
Dostun seni fena kandırmış yanlız.Ben bu zamana kadar hepsini biliyordum önceden baştan beri takip ettiğim için bu hafta Ayşenur'a bay bay. Haftaya söylemem.
![]()
Yok be smile koymayınca kızdı sanıyosunuz.Çok kızdın bakıyorum.Face'de bir yazıda gördüm 2 haftaya gidiyor program şuan 5 hafta önde falan yazıyordu.
Ayşenur'un gidişi belli zaten. Çileden çıakrttı Gizem melunu kızcazı.![]()
Yok be smile koymayınca kızdı sanıyosunuz.ben sana kızar mıyım ki?
![]()
Nur mu kışkırtıyor? 😱
Ayşenur kendini yakıyor gitgide. Kızda haklı. Hayattan soğuttunuz. Nurella'da sıvazladı kızgınlığını.
Ayşegül'ü yine sinirlendiriyor Nur. Çok kışkırtıyor kızcazı.
@KayıpSehir @Ahmad @mrt-06 @xemrexxx
Nur mu kışkırtıyor? 😱
Ayşegül'üm yine programa damga vuracak.
Ayşenur kendini yakıyor gitgide. Kızda haklı. Hayattan soğuttunuz. Nurella'da sıvazladı kızgınlığını.
Ayşegül'ü yine sinirlendiriyor Nur. Çok kışkırtıyor kızcazı.
@KayıpSehir @Ahmad @mrt-06 @xemrexxx
Ayşegül'üm yine programa damga vuracak.![]()
![]()