Senin ve sizin göremediğiniz Nur'u görüyoruz desem?Şu nursuz Nur'un nesini seviyorsanız.![]()
Bilmem artık ama ben pek ısınamadım Ayşegül daha doğal geliyor bana.Senin ve sizin göremediğiniz Nur'u görüyoruz desem?![]()
Sizin inadınıza gitmeyecek işte.Bilmem artık ama ben pek ısınamadım Ayşegül daha doğal geliyor bana.
Şu kısım çok komikti Özlem ne kadar yeteneksiz ya.http://www.showtv.com.tr/programlar...ozlem-ozdene-dans-dersi--bu-tarz-benim/127776
Bir sınıfa giresin sınıfın en hanimcik en güzel kızıni gözün arar buradaki psikoloji bu yoksa ortada ahım şahım bir şey yok. Bu BBG evleri gibi bir durum taraf tutma ihtiyacı duyarsın .. yarışma biter birinci olması için carpisanlar normal hayatta yüzüne bakmazŞu nursuz Nur'un nesini seviyorsanız.![]()
Anladım da yarışma neticede amaç eğlenmek bu kadar ince düşünmeye gerek yok bence.Bir sınıfa giresin sınıfın en hanimcik en güzel kızıni gözün arar buradaki psikoloji bu yoksa ortada ahım şahım bir şey yok. Bu BBG evleri gibi bir durum taraf tutma ihtiyacı duyarsın .. yarışma biter birinci olması için carpisanlar normal hayatta yüzüne bakmaz
Tahmin ettim, çünkü bu konuda çok hassassın.Sizin inadınıza gitmeyecek işte.Sinnir ettin beni desem ?
![]()
![]()
al sana 3 smiley.
Yarışmaların genel mantığı bu insanlari birinden nefret ettirip birini sevdirmek finale kadar götürmek seyirciyiAnladım da yarışma neticede amaç eğlenmek bu kadar ince düşünmeye gerek yok bence.
Tahmin ettim, çünkü bu konuda çok hassassın.![]()
Sana sinir olur muyum ben hiç ?Anladım da yarışma neticede amaç eğlenmek bu kadar ince düşünmeye gerek yok bence.
Tahmin ettim, çünkü bu konuda çok hassassın.![]()
Böyle bir şeyi nasıl söyleyebilirsin? Senden böyle bir yorum beklemiyordum. Hiç samimi değil.Forumda ne çok Nur hayranı oldu benden kopya çektiler galiba?![]()
Yahu şaka yaptım.Böyle bir şeyi nasıl söyleyebilirsin? Senden böyle bir yorum beklemiyordum. Hiç samimi değil.![]()
Aynen sende "Sana sinir olur muyum ben hiç ?smiley ''
" bu olunca çok soğuk bir hava oluyo.
Sen istediğini söyle.
![]()
Yok ben kendi üzerime alınmadım çünkü en baştan Nur'u destekliyorum ve senin de onu beğendiğini bu konu açıldığında öğrenmiştim. Ama diğer arkadaşlara haksızlık oldu diye düşündüm. Sen dediğin gibi smile hatası yüzünden mesajının şaka olduğunu pek anlaşılmıyor.Yahu şaka yaptım.hiç kimse havasında değil bugün.
Ya da Smiley'im çok soğuk onun yerine şu olabilirdi Ahmad'cigim ''
''.
Alınma sakın Biz #NurBozarTeam'iz.
![]()
Azcık ciddi olayım dedim.Aynen sende "" smile güzel durmuyor.
Korkuyorum bazen.
![]()
Nadiren kullanırsın canım, alışırız biz.Azcık ciddi olayım dedim.Tamam peki kullanmıcam bu konuda ''
" bundan.
![]()
Tepkiler fena "Yok ben kendi üzerime alınmadım çünkü en baştan Nur'u destekliyorum ve senin de onu beğendiğini bu konu açıldığında öğrenmiştim. Ama diğer arkadaşlara haksızlık oldu diye düşündüm. Sen dediğin gibi smile hatası yüzünden mesajının şaka olduğunu pek anlaşılmıyor.
Aynen [HASHTAG]#NurBozar[/HASHTAG]![]()