- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
Nurcan tek değil, Aycan da var.![]()
Aycan çirkin.
E iyi bari Ayşelerden iyidir.![]()
İyidir iyi ama gönlümde Ayşelerde var tabi bastırsamda.
Nurcan tek değil, Aycan da var.![]()
E iyi bari Ayşelerden iyidir.![]()
Bana da bilerek gibi geliyor.Senin elemanın harbiden o huyu süper bee.Tam senlik. yani yukarıda yanlışlıkla yaptım dediğin şey aslında bilerek olmuş olabilir.
![]()
Ama cidden bile bile yazmadım telefonum kendi düzeltiyor böyle ara ara.Demek öyle.O da gidecek bekle.
![]()
Hangi huyu?Senin elemanın harbiden o huyu süper bee.Tam senlik. yani yukarıda yanlışlıkla yaptım dediğin şey aslında bilerek olmuş olabilir.
![]()
İlk sayfalarda övmüştün yaa hani.
Ama cidden bile bile yazmadım telefonum kendi düzeltiyor böyle ara ara.
Çok beklersiniz finale kalacak çenesiyle hem jüriyi hem yarışmacıları alt edecek.
Hangi huyu?![]()
Bende Ayşegül'cüyüm.Onun herkese sataşan kavga çıkaran yanını çok seviyorum birde bunu çok doğal yapıyor.
![]()
Nasıl alıntı bu be.İlk sayfalarda övmüştün yaa hani.![]()
Nasıl alıntı bu be.Aynen o yanına vuruldum zaten.
![]()
Onun herkese sataşan kavga çıkaran yanını çok seviyorum
Sahra'yı sen de beğeniyorsundur, sonuçta Turabi'nin en yakın arkadaşıydı.![]()
Öyle olsun bakalım.Kızın elemi kederi Turabi'den ayrıldıktan sonra oldu o nedenle ben bırakmıştım onu.![]()
Öyle olsun bakalım.![]()
Kız tam böyle cadoloz lafını esirgemiyor açık sözlü yani.@mrt-06 Böyle şeyleri sevdiğini bilmiyordum, çok şaşırdım.![]()
Sen Turabi'yi neden beğeniyorsun hala anlamıyorum.Biz zirvenin adamıyız o nedenle Yani Mert'ler Gökhan'lar baştan elenir bizde.Nur'da elenecek ve herkesin favorisi [HASHTAG]#butarzbenimNURCAN[/HASHTAG] olacak.
![]()
Sen Turabi'yi neden beğeniyorsun hala anlamıyorum.Mert'in adını da yazacağını biliyorum, Mert kalplerin 1.si.
![]()
Çabuk karar değiştiriyorsun, senin favorin biraz önce Ayşenur değildi mi?Yakında doğru yola gelirsin yani Nur Fan Club'a dahil olursun.
![]()
Turabi den nefret ediyorumYiğit candır
Senin etiket TT listeside 1.Doğru ve dürüst olduğu için Turabi demiştim ben hep Mert gibi yanar döner değildi.
Çabuk değiştirmiyorum çok sık izlemediğim için pek buralı olmamak için nurcan dedim ama gönlümde hala Ayşenur var. Ayşenur yada Ayşegül desem ipe asarsınız siz beni.[HASHTAG]#butarzbenimNURCAN[/HASHTAG] .
Ahaha.Turabi kilit noktamdır bil yoksa çok karşılaşırız.
![]()
Senin etiket TT listeside 1.![]()
Mesajını 5 defa okudum ama hiçbir şey anlamadım.Alfabetik olduğu için yoksa boyutu en büyük olan en çok tt olmuş oluyor.![]()