İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Ayşegül ile Özlem nasıl tartışıyor.:F İkiside susmadan konuşuyor.:F

:bağır: Melek o melek. Sen git Ayşegül'üne bak.:kiki: Bır bır hiç susmuyor.:F

Özlem şimdide Nurcan'a saldırıyor.:F Gevşeğe bak.:F
Susmuyor ama haklı olduğu için konuşuyor, kız konuşunca herkesi susturuyor. 😉

Dün anneme sana böyle gelin adayları getiriyim mi demiştim sakın demişti. :F

Vicdansıza bak.😱 Benim öyle gelinim olsa balkondan atardım.:F Cehenneme direk olsun bu kız gibiler. Nasıl konuşuyor öyle.:F

Misafir'de Nur'cu çıktı @KayıpSehir .:F @Ahmad

Nurcan'ım yine çok tarz.:bhr: Aycan çok bozuyor Nurcan'ı bee.:( [HASHTAG]#butarzbenimnurcan[/HASHTAG] .:Z

Çok sempatik bu Nurcan yaw.:bhr: [HASHTAG]#butarzbenimNURCAN[/HASHTAG] .:Z

Nur'a bir özgüven gelmiş.:F

Son düzenleme:
Vicdansıza bak.😱 Benim öyle gelinim olsa balkondan atardım.:F Cehenneme direk olsun bu kız gibiler. Nasıl konuşuyor öyle.:F

Misafir'de Nur'cu çıktı @KayıpSehir .:F @Ahmad

Nurcan'ım yine çok tarz.:bhr: Aycan çok bozuyor Nurcan'ı bee.:( [HASHTAG]#butarzbenimnurcan[/HASHTAG] .:Z

Çok sempatik bu Nurcan yaw.:bhr: [HASHTAG]#butarzbenimNURCAN[/HASHTAG] .:Z

Nur'a bir özgüven gelmiş.:F
Haha 3 sayfa haberi olarak çıkarsın gazetelere; "VİCNANSIZ KAYNANA SOKAK SANATİ GELİNİNİ BALKONDAN AŞAĞA ATARAK ÖLDÜRDÜ!" :F

Ben niye kaynana oluyorum.:F Kayınpederiyim ben o arsız AYşegül'ün.:F

Dur Ayşenur podyuma çıktı.:Z
Bilmem kaynana olarak sahi niye sen oldun. :F

Güzellik. <3 @Ahmad @KayıpSehir @sokak sanati

aysegul.png

Şu kızın fanı yok mu? Yazık. :F

ozlem-%C3%B6zden.png

Tuğçe'da sattı. Ayşenur'umu sattı herkes.:T

Bazen bende karışıyor ya hangisi Ayşenur'du hangisi Ayşegül'dü. :F
Ayşegül senin ki AYşenur şu sarışın değişik tipli.:bhr:

Nur Yerlitaş şaşkalozuda üstüne gleiyor kesin gidecek [HASHTAG]#donatellaaysenur[/HASHTAG] .:T:

Tuğçe çok çirkinsin bee.:T:

[HASHTAG]#donatellaaysenur[/HASHTAG] yıldız alamamış.:(

Son düzenleme:

@mrt-06 senin Ayşegül'ünkiler timsah göz yaşları oluyor galiba.:F

Bugünde Nur vs Ayşegül
Ayşegül vs Özlem oalcak gibi.:F

[HASHTAG]#donatella[/HASHTAG] 'm yine ağlıyor. Ve üzgünken gülemem be diyor Kemal'i apıştırıyor. Helal Sana ben Ayşenur'um.:love1:

Ohaa Nur Yerlitaş ile Nur Ayşegül'e saldırıyor.:F

Vay be fanlar burayı da bastı demek)))

Sende takip ediyormusun fenaalar yaa.:F

Bugünde Nur vs Ayşegül

[HASHTAG]#donatella[/HASHTAG] 'm yine ağlıyor. Ve üzgünken gülemem be diyor Kemal'i apıştırıyor. Helal Sana ben Ayşenur'um.:love1:

Timsah değil kuzu gözyaşları. :T Kıyamam. :bhr:

Bugünde Nur vs Ayşegül

Bakıyorum denk geldikçe de bu kadar fanlik yapacak kişiler yok ortada hepsi birbirini ayni

Bizimkiler Nur'cu.:F @KayıpSehir @Ahmad .

Sence doğru kişiyimi seçmişler.:F
O sari kız ve Ayşegül gibi o da kendini beğenmiş egosu tavan yapmış ama daha hanim hanimcik giyiniyor diğer kızlara göre. Anadolu insaninin en yakin giyindigi orasını burasını açmadığı ve "doğal güzel" olduğu için annengile sıcak gelmiş olabilir. Zaten estetik harikası o sari kizdan nefret ediyorlardır))) Ayşegül'u sinir bozucu buluyorlardı. Aysegul anca ergenler sever)) sürekli atar halinde ayni survivordaki duygu gibi))))

Birazdan başlayacak. Yazik Ayşegül ve Ayşenur'a acıyorum ne çektiler be. :) Nur'u kıskana kıskana yarışmadan gidecekler.

O sari kız ve Ayşegül gibi o da kendini beğenmiş egosu tavan yapmış ama daha hanim hanimcik giyiniyor diğer kızlara göre. Anadolu insaninin en yakin giyindigi orasını burasını açmadığı ve "doğal güzel" olduğu için annengile sıcak gelmiş olabilir. Zaten estetik harikası o sari kizdan nefret ediyorlardır))) Ayşegül'u sinir bozucu buluyorlardı. Aysegul anca ergenler sever)) sürekli atar halinde ayni survivordaki duygu gibi))))
Oahhahaha.:kiki: @mrt-06 sen Beyazsoy'un yorumlarını seversin ala sana sert bir gönderme gelmiş.:F
Ayşenur sempatiklik harikası.:bhr: Çok doğru tesbitler bunlar.:bhr:

Birazdan başlayacak. Yazik Ayşegül ve Ayşenur'a acıyorum ne çektiler be. :) Nur'u kıskana kıskana yarışmadan gidecekler.
Ayşenur mu kıskanıyor.😱 Ayşegül neysede [HASHTAG]#donatella[/HASHTAG] asla egosundan ödün vermez.:love1: