sizz belamısınız yaaa forumdan ara verdim diyorsunuz ama yine başımdan eksik olmuyorsunuzaaa hala güzelim diyor
sizz belamısınız yaaa forumdan ara verdim diyorsunuz ama yine başımdan eksik olmuyorsunuzaaa hala güzelim diyor
Sende atsana Emre yakışıklımısın? görsek.[emoji2]aaa hala güzelim diyor
forum çökerSende atsana Emre yakışıklımısın? görsek.[emoji2]
forum çöker
ayy ilk defa doğru birşey dedi vlla forumu kapatmak zorunda kalırız hahahaSende atsana Emre yakışıklımısın? görsek.[emoji2]
evet genç kızlar akın eder beni görseler forun çöker ve kapanırayy ilk defa doğru birşey dedi vlla forumu kapatmak zorunda kalırız hahaha
Tarayım biAlıntı olarak kalmıştı sanırım ama hangi sayfa bilemem
Alıntı olarak kalmıştı sanırım ama hangi sayfa bilemem
Eski konulardaki resimlerin uçmasını sevmem, o yüzdenOlsaydı ? Ne olacaktı bi açıklasana
Ozelden atsin sana isteEski konulardaki resimlerin uçmasını sevmem, o yüzden
Herkes maşallah demiş, bi bizim görmemiz nasip olmamış sanırım halbuki o dönemde forumda olmam lazım ama bu konu gözden kaçmış haksızlık buBir ara kapak fotoğrafında bir çift göz vardı diye hatırlıyorum o kadar.
Alıntı olarak kalan kısım da sonradan silinmiş
https://fav10.net/forum/threads/İşte-ben-bazı-fotolarım.232567/page-6#post-2076964
İkinizde forumda olmanız gerekiyordu sizin ayıbınız diyelimEski konulardaki resimlerin uçmasını sevmem, o yüzden
RüzgarGülü garip zaten. Uzakta durur durur, en kilit konuları görünce hemen damlarİkinizde forumda olmanız gerekiyordu sizin ayıbınız diyelimBAKIN @RüzgarGülü ogünde bu konudaydı hiç kaçırıyormu
3 yıl önce tesadüfen bu konunun üzerine gelmiştim.@Çiğdem-
bak sgat bile uğramış sen kendini camdan at xantıerRüzgarGülü garip zaten. Uzakta durur durur, en kilit konuları görünce hemen damlar
Ben 2014 Temmuz'unda forumu bırakmıştım aylar boyunca, hiç görmemem normal :/bak sgat bile uğramış sen kendini camdan at xantıer
hem eskiyi napacan güncelini gördün zatenBen 2014 Temmuz'unda forumu bırakmıştım aylar boyunca, hiç görmemem normal :/
Yoksa aktif olmadığım zaman bile trend konulara bakardım mutlaka
Aynen öyle. Zaten kendini saklayanları hiç anlamam, ne var sanki ismini ve resmini saklamakta.hem eskiyi napacan güncelini gördün zaten
erkek üyelerin bile çoğunun yapamadığı cesareti gösterdim daha neAynen öyle. Zaten kendini saklayanları hiç anlamam, ne var sanki ismini ve resmini saklamakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?