sizz belamısınız yaaa forumdan ara verdim diyorsunuz ama yine başımdan eksik olmuyorsunuzaaa hala güzelim diyor![]()
sizz belamısınız yaaa forumdan ara verdim diyorsunuz ama yine başımdan eksik olmuyorsunuzaaa hala güzelim diyor![]()
Sende atsana Emre yakışıklımısın? görsek.[emoji2]aaa hala güzelim diyor![]()
forum çökerSende atsana Emre yakışıklımısın? görsek.[emoji2]
forum çöker![]()
ayy ilk defa doğru birşey dedi vlla forumu kapatmak zorunda kalırız hahahaSende atsana Emre yakışıklımısın? görsek.[emoji2]
evet genç kızlar akın eder beni görseler forun çöker ve kapanırayy ilk defa doğru birşey dedi vlla forumu kapatmak zorunda kalırız hahaha![]()
Tarayım biAlıntı olarak kalmıştı sanırım ama hangi sayfa bilemem![]()
![]()
![]()
Alıntı olarak kalmıştı sanırım ama hangi sayfa bilemem![]()
![]()
![]()
Eski konulardaki resimlerin uçmasını sevmem, o yüzdenOlsaydı ? Ne olacaktı bi açıklasana![]()
Ozelden atsin sana isteEski konulardaki resimlerin uçmasını sevmem, o yüzden![]()
Herkes maşallah demiş, bi bizim görmemiz nasip olmamış sanırım halbuki o dönemde forumda olmam lazım ama bu konu gözden kaçmış haksızlık bu![]()
Bir ara kapak fotoğrafında bir çift göz vardı diye hatırlıyorum o kadar.
Alıntı olarak kalan kısım da sonradan silinmiş
https://fav10.net/forum/threads/İşte-ben-bazı-fotolarım.232567/page-6#post-2076964
İkinizde forumda olmanız gerekiyordu sizin ayıbınız diyelimEski konulardaki resimlerin uçmasını sevmem, o yüzden![]()
RüzgarGülü garip zaten. Uzakta durur durur, en kilit konuları görünce hemen damlarİkinizde forumda olmanız gerekiyordu sizin ayıbınız diyelim![]()
![]()
BAKIN @RüzgarGülü ogünde bu konudaydı hiç kaçırıyormu
![]()
![]()
![]()
3 yıl önce tesadüfen bu konunun üzerine gelmiştim.@Çiğdem-
bak sgat bile uğramış sen kendini camdan at xantıerRüzgarGülü garip zaten. Uzakta durur durur, en kilit konuları görünce hemen damlar![]()
Ben 2014 Temmuz'unda forumu bırakmıştım aylar boyunca, hiç görmemem normal :/bak sgat bile uğramış sen kendini camdan at xantıer![]()
![]()
![]()
hem eskiyi napacan güncelini gördün zatenBen 2014 Temmuz'unda forumu bırakmıştım aylar boyunca, hiç görmemem normal :/
Yoksa aktif olmadığım zaman bile trend konulara bakardım mutlaka![]()
Aynen öyle. Zaten kendini saklayanları hiç anlamam, ne var sanki ismini ve resmini saklamakta.hem eskiyi napacan güncelini gördün zaten![]()
![]()
![]()
erkek üyelerin bile çoğunun yapamadığı cesareti gösterdim daha neAynen öyle. Zaten kendini saklayanları hiç anlamam, ne var sanki ismini ve resmini saklamakta.![]()