Benim cahilliğim de uğraştırma gece gece bizi işte ayollAaaBilinçaltıma işlemiş adın
Ufak bir araştırma yaptım konuyla ilgili bayağı çelişki varmış diğer forumlarda da
@Tolstoyevski ve @OzaN ı göreve davet ediyorum
Benim cahilliğim de uğraştırma gece gece bizi işte ayollAaaBilinçaltıma işlemiş adın
Ufak bir araştırma yaptım konuyla ilgili bayağı çelişki varmış diğer forumlarda da
@Tolstoyevski ve @OzaN ı göreve davet ediyorum
en fazla türkçede öyle çıkarsa ben Azerbaycanda okudum bizde böyle der çıkarım işin içinden zaten
1 ve 8 dahil olmak üzere sayılıyorsa 1-8 arası denir bunu diyince 1 ve 8 in arası alınırken 8 de dahil olunur yanı 9 a kadar denilmezen fazla türkçede öyle çıkarsa ben Azerbaycanda okudum bizde böyle der çıkarım işin içinden zaten
Ama mantıken orada da öyle olması lazım. 10a kadar say deyince 10u da mı sayıyorsunuz yahu?
@cookies de sayfaya bakarken uyuya kalmış
Aynen zaten neyin lafını konuşuyoruz
Bundan önceki mesajımda dedim hata sende diyeAynen zaten neyin lafını konuşuyoruzKonuşmanın devaminda itiraz da etmemiştin ki
Ekli dosyayı görüntüle 58094
Çeyrek final konusunda dedim sanırımhayır demedin öyle bir şeyarada mesaj yok algı operasyonu yapmayalım lütfen
Neyse ben çıkar iyi geceler dilerim
@S.G.A.T. sen yanliş biliyorsun. 1'den 10 kadar say denildiğinde bile 10'u katarsınÖğretmenin ilkokulda sana 1'den 9'a kadar çarpim tablosunu ezberle dediğide sen 8'leri ezberleyip 9'ları bıraktıysan öğretmenin sana kaç verdi merak ettim
Ayrıca Zeynep öğremen konusunda "dahi" kullanılmadiği için o adamı saymazsın@Çiğdem- @mrt-06 siz haklısınız malasef
Harbiden öyle oldu
Yok ben de @destere gibi bir istisna yapıp sizi savunacağım bu konuda
burda görümcem @mrt-06 te veya sende hata yok yani kırk yılda bir sizi destekleyeyim ayıp olmaz nasıl olsahata @S.G.A.T. ın sorusunda ?
kime birden beşe kadar say deseler 5 i dahil eder rakama
başka bir örnek vatandaşın biri diyorki benim fazla okumam yok beşe kadar okudumşimdi bu laftan ne anlayacağız adam ilkokula 4 yıl gitmiş beşinci yıl gitmemişmi diyeceğiz ?tam tersi ilkokulu bitirdiğini anlarız lafın gelişi gidişi yana yatışı herneyse bunu gösterir
yani kadar dediğin zaman 5 te dahildir 9 a kadar dediğin zaman 9 da dahildir
Bir eğitimci olarak aynı fikirde olduğumu belirteyim.
Örnek vereyim;
Måndag till fredag (pazartesiden cumaya kadar) isveçce örnekti
Kartın son geçerli tarihi 31 aralıka kadar yani 31 aralıktada kullanılacağını belirtiyoruz tıpkı @mrt-06 nın enler listesi 31 aralıka kadar anketi yapın demesi gibi
@S.G.A.T. sen yanliş biliyorsun. 1'den 10 kadar say denildiğinde bile 10'u katarsınÖğretmenin ilkokulda sana 1'den 9'a kadar çarpim tablosunu ezberle dediğide sen 8'leri ezberleyip 9'ları bıraktıysan öğretmenin sana kaç verdi merak ettim
Ayrıca Zeynep öğremen konusunda "dahi" kullanılmadiği için o adamı saymazsın@Çiğdem- @mrt-06 siz haklısınız malasef
Eltim, Öğretmenimiz, Forumdashcığım, Kötü Adam. Herkes bize hak vermiş kudur.
Eltim, Öğretmenimiz, Forumdashcığım, Kötü Adam. Herkes bize hak vermiş kudur.@S.G.A.T.
@S.G.A.T. Bir süre foruma uğramasın bence@S.G.A.T. sen yanliş biliyorsun. 1'den 10 kadar say denildiğinde bile 10'u katarsınÖğretmenin ilkokulda sana 1'den 9'a kadar çarpim tablosunu ezberle dediğide sen 8'leri ezberleyip 9'ları bıraktıysan öğretmenin sana kaç verdi merak ettim
Ben hayatımda ilk defa böyle bir Matematik bilgisi ile karşılaştım ,bilgisizlik desek daha doğru aslındaAdamı böyle rezil ederler işte.
Kesinlikle. Cehalet ve cahillik örneği olarak kalabilir bu konu.Ben hayatımda ilk defa böyle bir Matematik bilgisi ile karşılaştım ,bilgisizlik desek daha doğru aslında
Ben hayatımda ilk defa böyle bir Matematik bilgisi ile karşılaştım ,bilgisizlik desek daha doğru aslında
Ülkeler arası grammar farkıKesinlikle. Cehalet ve cahillik örneği olarak kalabilir bu konu.
@mrt-06 beni örnek gösterebilirsiniz vatandaşaÜlkeler arası grammar farkıTürkiye vatandaşı olmadığımı unutuyorsunuz bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?