ikinize de 'kadar' dedim Evet Atacan da yapınca güldürdü aklıma hemen senin de yaptığın geldi
@cookies de foruma gelmez gelmez bizim rezil olduğumuz anda damlamış bakınıyor kedi gibi konunun dibindeikinize de 'kadar' dedim Evet Atacan da yapınca güldürdü aklıma hemen senin de yaptığın geldi
rezillik değil çok şirin bir durum Kıskanmadım dersem yalan olur o derece@cookies de foruma gelmez gelmez bizim rezil olduğumuz anda damlamış bakınıyor kedi gibi konunun dibinde
Aaa geçenlerde yine aynı konudan böyle aynı anda pot kırmıştık @mrt-06 ilerezillik değil çok şirin bir durum Kıskanmadım dersem yalan olur o derece
Hahah sesli güldüm. Yine saflığımızı konuşturmuşuz.rezillik değil çok şirin bir durum Kıskanmadım dersem yalan olur o derece
@S.G.A.T. da hata var 9 a kadar dersen 9 da dahil olur ama onun karşısına kim gelecek oan bende düşünemedim evetHahah sesli güldüm. Yine saflığımızı konuşturmuşuz.
Ama 5’e kadar deyince insanın 5’i de dahil edesi geliyor şimdi düşününce kafam dank etti 5 nasıl ikiye bölünsün.
burda görümcem @mrt-06 te veya sende hata yok yani kırk yılda bir sizi destekleyeyim ayıp olmaz nasıl olsa hata @S.G.A.T. ın sorusunda ?
burda görümcem @mrt-06 te veya sende hata yok yani kırk yılda bir sizi destekleyeyim ayıp olmaz nasıl olsa hata @S.G.A.T. ın sorusunda ?
kime birden beşe kadar say deseler 5 i dahil eder rakama
başka bir örnek vatandaşın biri diyorki ben fazla okumam yok beşe kadar okudum şimdi bu laftan ne anlayacağız adam ilkokula 4 yıl gitmiş beşinci yıl gitmemişmi diyeceğiz ? tam tersi ilkokulu bitirdiğini anlarız lafın gelişi gidişi yana yatışı herneyse bunu gösterir
yani kadar dediğin zaman 5 te dahildir 9 a kadar dediğin zaman 9 da dahildir
Aaa destere bizi savunuyor @mrt-06Hahah sesli güldüm. Yine saflığımızı konuşturmuşuz.
Ama 5’e kadar deyince insanın 5’i de dahil edesi geliyor şimdi düşününce kafam dank etti 5 nasıl ikiye bölünsün.
olsun o kadar kırk yılda birde olsa destek verelim yoksa abla kardeş resmen batıp gideceksiniz destek vermem şart
o ilkokul örneği kalıplaşmış bir ifade Mesela gerçek örnek vermek gerekirse "Zeynep öğretmen o adama kadar hiç bir zaman aşık olmamıştı" dersen o adamı aşık olmadıkları listesine almaman gerekir Di mi? @Tolstoyevski İşin uzmanı olarakburda görümcem @mrt-06 te veya sende hata yok yani kırk yılda bir sizi destekleyeyim ayıp olmaz nasıl olsa hata @S.G.A.T. ın sorusunda ?
başka bir örnek vatandaşın biri diyorki benim fazla okumam yok beşe kadar okudum şimdi bu laftan ne anlayacağız adam ilkokula 4 yıl gitmiş beşinci yıl gitmemişmi diyeceğiz ? tam tersi ilkokulu bitirdiğini anlarız lafın gelişi gidişi yana yatışı herneyse bunu gösterir
uzman gelmeden tüymek lazım konudan şimdi kol gibi bir mesaj yazar onu okuyacağıma gidip tolstoyun diriliş ini okurum bana daha çok faydası oluro ilkokul örneği kalıplaşmış bir ifade Mesela gerçek örnek vermek gerekirse "Zeynep öğretmen o adama kadar hiç bir zaman aşık olmamıştı" dersen o adamı aşık olmadıkları listesine almaman gerekir Di mi? @Tolstoyevski İşin uzmanı olarak
o ilkokul örneği kalıplaşmış bir ifade Mesela gerçek örnek vermek gerekirse "Zeynep öğretmen o adama kadar hiç bir zaman aşık olmamıştı" dersen o adamı aşık olmadıkları listesine almaman gerekir Di mi? @Tolstoyevski İşin uzmanı olarak
Yalnız lisede Matematik dersi görmediğimiz için kendimi cahil sanıyordum ama şükürler olsun daha beteride varmış 1-8 arasını 9 a kadar diye anlatan birisi gördüm halime şükrediyorumolsun o kadar kırk yılda birde olsa destek verelim yoksa abla kardeş resmen batıp gideceksiniz destek vermem şart
Bir eğitimci olarak aynı fikirde olduğumu belirteyim.burda görümcem @mrt-06 te veya sende hata yok yani kırk yılda bir sizi destekleyeyim ayıp olmaz nasıl olsa hata @S.G.A.T. ın sorusunda ?
başka bir örnek vatandaşın biri diyorki benim fazla okumam yok beşe kadar okudum şimdi bu laftan ne anlayacağız adam ilkokula 4 yıl gitmiş beşinci yıl gitmemişmi diyeceğiz ? tam tersi ilkokulu bitirdiğini anlarız lafın gelişi gidişi yana yatışı herneyse bunu gösterir
@S.G.A.T. a bir başka örnekle vuralım bak şimdi buna ne diyecekYalnız lisede Matematik dersi görmediğimiz için kendimi cahil sanıyordum ama şükürler olsun daha beteride varmış 1-8 arasını 9 a kadar diye anlatan birisi gördüm halime şükrediyorum
@S.G.A.T. kaçtı zaten baktı batırmış ortalığı foruma girmeye yüzü tutmuyor bu örneklerden sonraBir eğitimci olarak aynı fikirde olduğumu belirteyim.
Örnek vereyim;
Måndag till fredag (pazartesiden cumaya kadar) isveçce örnekti
Kartın son geçerli tarihi 31 aralıka kadar yani 31 aralıktada kullanılacağını belirtiyoruz tıpkı @mrt-06 nın enler listesi 31 aralıka kadar anketi yapın demesi gibi
Zeynep öğretmen o adama aşık olarak büyük bir aptallık etmiş Aşık olarak dertsiz başına dert almış demi @destereo ilkokul örneği kalıplaşmış bir ifade Mesela gerçek örnek vermek gerekirse "Zeynep öğretmen o adama kadar hiç bir zaman aşık olmamıştı" dersen o adamı aşık olmadıkları listesine almaman gerekir Di mi? @Tolstoyevski İşin uzmanı olarak
@S.G.A.T. Kendini rezil edip @mrt-06 ile bizi yüceltti ayoll allah razı olsun@S.G.A.T. a bir başka örnekle vuralım bak şimdi buna ne diyecek
sayısal loto nasıl oynanır diye google a sorsun
aha böyle bircevap alacaktır karşılığında
--
Sayısal Loto 1'den 49'a kadar yer alan sayı kümesi içerisinden 6 farklı sayının seçilmesiyle oynanıyor. Yapılacak çekişte 6, 5,4 ve 3 sayıyı birlikte tahmin edenler ikramiye kazanma hakkını elde ediyor.--
bu açıklamayı dikkate alan sgat ın mantığına göre sayısal lotoda 49 rakamı olmamalı ama herkesin bildiği gibi 49 rakamı var
@S.G.A.T. kaçtı zaten baktı batırmış ortalığı foruma girmeye yüzü tutmuyor bu örneklerden sonra
Aaa Bilinçaltıma işlemiş adınZeynep öğretmen o adama aşık olarak büyük bir aptallık etmiş Aşık olarak dertsiz başına dert almış demi @destere
@S.G.A.T. a bir başka örnekle vuralım bak şimdi buna ne diyecek
sayısal loto nasıl oynanır diye google a sorsun
aha böyle bircevap alacaktır karşılığında
--
Sayısal Loto 1'den 49'a kadar yer alan sayı kümesi içerisinden 6 farklı sayının seçilmesiyle oynanıyor. Yapılacak çekişte 6, 5,4 ve 3 sayıyı birlikte tahmin edenler ikramiye kazanma hakkını elde ediyor.--
bu açıklamayı dikkate alan sgat ın mantığına göre sayısal lotoda 49 rakamı olmamalı ama herkesin bildiği gibi 49 rakamı var
@S.G.A.T. kaçtı zaten baktı batırmış ortalığı foruma girmeye yüzü tutmuyor bu örneklerden sonra
Ufak bir araştırma yaptım konuyla ilgili bayağı çelişki varmış diğer forumlarda da