Senin özgürlüğün bizizAma ben çıkmak istiyorum, özgürlüğümü istiyorum.![]()
Senin özgürlüğün bizizAma ben çıkmak istiyorum, özgürlüğümü istiyorum.![]()
Olmamış attım, mutlu musun?Senin özgürlüğün biziz![]()
Senin olmamışın bile bize Harika gibi geliyorOlmamış attım, mutlu musun?![]()
Kereste ile bir tuttuğun adama dön de bir bak istedim.
Ben seninkinde iticilik gördüm.
Banane parlaklıktan, ben karizmaya bakarım.
Avatarımın karizmasının büyüklüğünü anladığınızda çok geç olacak.![]()
Bu adamın nesi karizma ayoll karikatur gibi gördükçe gülesim geliyorErkek yokya ondan itici gelmiştir sana, içinde ki parlakçı ölmez@Çiğdem-
Hahshshshs Parlak Takımından çıkmak İçin yalvardığı mesajları oku beybiBu adamın nesi karizma ayoll karikatur gibi gördükçe gülesim geliyor![]()
![]()
Ama bu sayede espiri yapmana gerek kalmıyor , komik biri olmana yardımcı oluyor avatarın![]()
Avatarım, sincaplarına silah çekerse görürsün komikliği.Bu adamın nesi karizma ayoll karikatur gibi gördükçe gülesim geliyor![]()
![]()
Ama bu sayede espiri yapmana gerek kalmıyor , komik biri olmana yardımcı oluyor avatarın![]()
Hahshshshs Parlak Takımından çıkmak İçin yalvardığı mesajları oku beybi![]()
Parlak takımına yazılabilmek için az yalvarmamıştı halada çıkmış değilAvatarım, sincaplarına silah çekerse görürsün komikliği.![]()
Kesin yaşanmıştır bu dediklerin.Parlak takımına yazılabilmek için az yalvarmamıştı halada çıkmış değilBizim tayfadan öyle kolay kolay kaçamazsın
![]()
![]()
![]()
Ohhh sen zaten belanı bulmuşsun ayollKesin yaşanmıştır bu dediklerin.Neyse, birazdan malum yerimden iğne olacağım; saçma takımınız ile uğraşamam.
![]()
''6 aylık ömrüm kaldı'' desem milli bayram ilan edeceksin demek.
Allah korusun cnm kimin avatarlarıyla dalga geçecez''6 aylık ömrüm kaldı'' desem milli bayram ilan edeceksin demek.![]()
Şu duruşu ve keskin bakışı görmüyor musun? Karizma hücrelerinden akıyor adamın.Allah korusun cnm kimin avatarlarıyla dalga geçecez![]()
![]()
![]()
Bu sanırım manyak adamlardan kel kafalı olanıŞu duruşu ve keskin bakışı görmüyor musun? Karizma hücrelerinden akıyor adamın.![]()
Bu Sinan Engin canım tanımadın mı?Bu sanırım manyak adamlardan kel kafalı olanıDiğer bir adam daha vardı o daha iyiydi
![]()
Aaa biliyorum evet babam izlerken bakıyordum bazenBu Sinan Engin canım tanımadın mı?Benim tanıdığım manyaklar: Sopalı adam, Ahmet Çakar, Tolga Çevik.
Seç, beğen, avatar yap.
![]()
Ahmet Çakar ile Sinan Engin'i dönüşümlü avatar yapar, karizma çeşitliliği sağlarım, sıkıntı yok.Aaa biliyorum evet babam izlerken bakıyordum bazen
Ahmet Bey daha iyi bence bundan![]()
![]()
![]()
Yıllar sonra söylemek isterim ki ben haklıymışımEltim, Öğretmenimiz, Forumdashcığım, Kötü Adam. Herkes bize hak vermiş kudur.@S.G.A.T.