Senin özgürlüğün bizizAma ben çıkmak istiyorum, özgürlüğümü istiyorum.
Senin özgürlüğün bizizAma ben çıkmak istiyorum, özgürlüğümü istiyorum.
Olmamış attım, mutlu musun?Senin özgürlüğün biziz
Senin olmamışın bile bize Harika gibi geliyorOlmamış attım, mutlu musun?
Kereste ile bir tuttuğun adama dön de bir bak istedim.
Ben seninkinde iticilik gördüm.
Banane parlaklıktan, ben karizmaya bakarım.
Avatarımın karizmasının büyüklüğünü anladığınızda çok geç olacak.
Bu adamın nesi karizma ayoll karikatur gibi gördükçe gülesim geliyorErkek yokya ondan itici gelmiştir sana, içinde ki parlakçı ölmez @Çiğdem-
Hahshshshs Parlak Takımından çıkmak İçin yalvardığı mesajları oku beybiBu adamın nesi karizma ayoll karikatur gibi gördükçe gülesim geliyor
Ama bu sayede espiri yapmana gerek kalmıyor , komik biri olmana yardımcı oluyor avatarın
Avatarım, sincaplarına silah çekerse görürsün komikliği.Bu adamın nesi karizma ayoll karikatur gibi gördükçe gülesim geliyor
Ama bu sayede espiri yapmana gerek kalmıyor , komik biri olmana yardımcı oluyor avatarın
Hahshshshs Parlak Takımından çıkmak İçin yalvardığı mesajları oku beybi
Parlak takımına yazılabilmek için az yalvarmamıştı halada çıkmış değil Bizim tayfadan öyle kolay kolay kaçamazsınAvatarım, sincaplarına silah çekerse görürsün komikliği.
Kesin yaşanmıştır bu dediklerin. Neyse, birazdan malum yerimden iğne olacağım; saçma takımınız ile uğraşamam.Parlak takımına yazılabilmek için az yalvarmamıştı halada çıkmış değil Bizim tayfadan öyle kolay kolay kaçamazsın
Ohhh sen zaten belanı bulmuşsun ayoll @ThequeerKesin yaşanmıştır bu dediklerin. Neyse, birazdan malum yerimden iğne olacağım; saçma takımınız ile uğraşamam.
''6 aylık ömrüm kaldı'' desem milli bayram ilan edeceksin demek.Ohhh sen zaten belanı bulmuşsun ayoll @Thequeer
Allah korusun cnm kimin avatarlarıyla dalga geçecez''6 aylık ömrüm kaldı'' desem milli bayram ilan edeceksin demek.
Şu duruşu ve keskin bakışı görmüyor musun? Karizma hücrelerinden akıyor adamın.Allah korusun cnm kimin avatarlarıyla dalga geçecez
Bu sanırım manyak adamlardan kel kafalı olanı Diğer bir adam daha vardı o daha iyiydiŞu duruşu ve keskin bakışı görmüyor musun? Karizma hücrelerinden akıyor adamın.
Bu Sinan Engin canım tanımadın mı? Benim tanıdığım manyaklar: Sopalı adam, Ahmet Çakar, Tolga Çevik. Seç, beğen, avatar yap.Bu sanırım manyak adamlardan kel kafalı olanı Diğer bir adam daha vardı o daha iyiydi
Aaa biliyorum evet babam izlerken bakıyordum bazenBu Sinan Engin canım tanımadın mı? Benim tanıdığım manyaklar: Sopalı adam, Ahmet Çakar, Tolga Çevik. Seç, beğen, avatar yap.
Ahmet Çakar ile Sinan Engin'i dönüşümlü avatar yapar, karizma çeşitliliği sağlarım, sıkıntı yok.Aaa biliyorum evet babam izlerken bakıyordum bazen
Ahmet Bey daha iyi bence bundan
Yıllar sonra söylemek isterim ki ben haklıymışımEltim, Öğretmenimiz, Forumdashcığım, Kötü Adam. Herkes bize hak vermiş kudur. @S.G.A.T.