İşte Abla Kardeş Uyumu :bhr:

Benim cahilliğim de uğraştırma gece gece bizi işte ayoll :A :A :A @destere
en fazla türkçede öyle çıkarsa ben Azerbaycanda okudum bizde böyle der çıkarım işin içinden zaten :A:A
Ama mantıken orada da öyle olması lazım. 10a kadar say deyince 10u da mı sayıyorsunuz yahu? :A
@cookies de sayfaya bakarken uyuya kalmış :A

en fazla türkçede öyle çıkarsa ben Azerbaycanda okudum bizde böyle der çıkarım işin içinden zaten :A:A
Ama mantıken orada da öyle olması lazım. 10a kadar say deyince 10u da mı sayıyorsunuz yahu? :A
@cookies de sayfaya bakarken uyuya kalmış :A
1 ve 8 dahil olmak üzere sayılıyorsa 1-8 arası denir bunu diyince 1 ve 8 in arası alınırken 8 de dahil olunur yanı 9 a kadar denilmez :A :A :A @destere @mrt-06

Amann çokta önemli değil biz abla kardeş gayet ciciyiz bence böyle biz pot kırıdk diyelim ne olacak :A :A :A

1 ve 8 dahil olmak üzere sayılıyorsa 1-8 arası denir bunu diyince 1 ve 8 in arası alınırken 8 de dahil olunur yanı 9 a kadar denilmez :A :A :A @destere @mrt-06

Amann çokta önemli değil biz abla kardeş gayet ciciyiz bence böyle biz pot kırıdk diyelim ne olacak :A :A :A
Aynen zaten neyin lafını konuşuyoruz :A Konuşmanın devaminda itiraz da etmemiştin ki :F

ye.png

@S.G.A.T. sen yanliş biliyorsun. 1'den 10 kadar say denildiğinde bile 10'u katarsın :X Öğretmenin ilkokulda sana 1'den 9'a kadar çarpim tablosunu ezberle dediğide sen 8'leri ezberleyip 9'ları bıraktıysan öğretmenin sana kaç verdi merak ettim :F
Ayrıca Zeynep öğremen konusunda "dahi" kullanılmadiği için o adamı saymazsın :X @Çiğdem- @mrt-06 siz haklısınız malasef :A

@S.G.A.T. sen yanliş biliyorsun. 1'den 10 kadar say denildiğinde bile 10'u katarsın :X Öğretmenin ilkokulda sana 1'den 9'a kadar çarpim tablosunu ezberle dediğide sen 8'leri ezberleyip 9'ları bıraktıysan öğretmenin sana kaç verdi merak ettim :F
Ayrıca Zeynep öğremen konusunda "dahi" kullanılmadiği için o adamı saymazsın :X @Çiğdem- @mrt-06 siz haklısınız malasef :A
Bundan önceki mesajımda dedim hata sende diye :F

@destere bizi savundu @mrt-06 ile ama bu @XanTier kesin seni savunacak :A Kütük @MasacRE- den zaten hayır yok :A :A :A

darbeler üstüste gelmeye başladıkça @S.G.A.T. eşyalarını toplayıp forumu terkedecektir uzun bir süre :) ben nerde yanlış yaptım diye düşünüyordur şimdi :)

ava giderken avlanmak sözünü boşuna dememiş atalarımız? sgat aynı duruma düşmüş gibi :) @mrt-06 le hogathayı avlayayım derken kendisi tuzağa düşmüş :)

darbeler üstüste gelmeye başladıkça @S.G.A.T. eşyalarını toplayıp forumu terkedecektir uzun bir süre :) ben nerde yanlış yaptım diye düşünüyordur şimdi :)

ava giderken avlanmak sözünü boşuna dememiş atalarımız? sgat aynı duruma düşmüş gibi :) @mrt-06 le hogathayı avlayayım derken kendisi tuzağa düşmüş :)
Harbiden öyle oldu :X Oysa günlük hayatımızda cok yaptıgımız bişeydi :A

burda görümcem @mrt-06 te veya sende hata yok yani kırk yılda bir sizi destekleyeyim ayıp olmaz nasıl olsa:) hata @S.G.A.T. ın sorusunda ? :)
kime birden beşe kadar say deseler 5 i dahil eder rakama :)
başka bir örnek vatandaşın biri diyorki benim fazla okumam yok beşe kadar okudum :) şimdi bu laftan ne anlayacağız adam ilkokula 4 yıl gitmiş beşinci yıl gitmemişmi diyeceğiz ? :) tam tersi ilkokulu bitirdiğini anlarız lafın gelişi gidişi yana yatışı herneyse bunu gösterir :)
yani kadar dediğin zaman 5 te dahildir 9 a kadar dediğin zaman 9 da dahildir :)

Aaa destere bizi savunuyor @mrt-06 :bhr::bhr::bhr:

@S.G.A.T. ın okul kimliğinide öğrenmiş olduk Ana Okul terk :A :A :A

Bir eğitimci olarak aynı fikirde olduğumu belirteyim.
Örnek vereyim;
Måndag till fredag (pazartesiden cumaya kadar) isveçce örnekti :D
Kartın son geçerli tarihi 31 aralıka kadar yani 31 aralıktada kullanılacağını belirtiyoruz tıpkı @mrt-06 nın enler listesi 31 aralıka kadar anketi yapın demesi gibi :D

Yok ben de @destere gibi bir istisna yapıp sizi savunacağım bu konuda :A @S.G.A.T. ın kullanımı yanlış, kim olsa o söylediği rakamı da dahil eder zaten sizin saflığınız tutmamış bu sefer merak etmeyin :A
Eltim, Öğretmenimiz, Forumdashcığım, Kötü Adam. Herkes bize hak vermiş kudur. :A @S.G.A.T.

Eltim, Öğretmenimiz, Forumdashcığım, Kötü Adam. Herkes bize hak vermiş kudur. :A @S.G.A.T.
Yok ben de @destere gibi bir istisna yapıp sizi savunacağım bu konuda :A @S.G.A.T. ın kullanımı yanlış, kim olsa o söylediği rakamı da dahil eder zaten sizin saflığınız tutmamış bu sefer merak etmeyin :A

@S.G.A.T. Bir süre foruma uğramasın bence :F @mrt-06 ile enle uğraşmaya çalışmamak gerektiğinide öğrenmiştir sanırım :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking