Yok izlememCesur Yürek dizisi var bir de.
Arkadaşlar İyidir de pazar başlıyor.
Yok izlememCesur Yürek dizisi var bir de.
Arkadaşlar İyidir de pazar başlıyor.
Ondan mi dizi tutturamiyorlarKanal D'mde bu beceri ve akıl varken dizinin ilk bölümünün yayınlanmasına 1 gün bile kalsa alabilir.
O da var dogru diyorsun ama biraz düsünecem bakalim seninde aklinda varsa güzel sahneler önerilerine acigim yaniHarika olur da biraz gizemli öldüğü için izlemeyenler anlamaz
Aman partneri olmasa bi hiç yineHem eskiye bak sen kaç dizi batırdıM.Alakurt bile bununla aynı dizide rol aldı adam çekti gitti ülkeden
Transfer olayını ben de desteklemiyorumshow da en son Ezel ve my izliyordum düzenliKanaldan kaç senedir uzağım
Ay bunu anlamaya ne var anladik tabikide cok acik belli oluyor zaten bu cocukken birbirlerini seviyorlar oyun oynuyorlar büyüyünce de birbirlerini silahla kovaliyorlar oyun oynamak icin kovalamiyorlar tabiki de düsman olmuslarorjinal filmini izlemedim ama büyüdüklerinde kendilerinden haberi olmayan kardeşleri canlandırıcaklarmış sanırım ilk çocukluk dönemlerinden kesitler sunuyorlar çocukken ikiside masum ellerinde salçalı ekmekler falan büyüdüklerinde ise o ekmeklerin yerlerini silahlar alıyor ve sokakta birbirleriyle oynayan çocuklar gidiyor birbirine düşman olan 2 adam geliyor
Küçük hatalar oldu, hallettik. Yeni sezona hazırız.Ondan mi dizi tutturamiyorlar
O da var dogru diyorsun ama biraz düsünecem bakalim seninde aklinda varsa güzel sahneler önerilerine acigim yani
Ay bunu anlamaya ne var anladik tabikide cok acik belli oluyor zaten bu cocukken birbirlerini seviyorlar oyun oynuyorlar büyüyünce de birbirlerini silahla kovaliyorlar oyun oynamak icin kovalamiyorlar tabiki de düsman olmuslar
Arkadaşlar İyidir sıcak bir gençlik dizisine benziyor. Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş imzalı. İlk bölüme göz at, pişman olmazsın bence.Yok izlememcesur yürek zaten erken kalkacak gibi geliyor bana
anlamadığınız için boş boş konusuyorsunuz uçurumdakı gibi kadın sahneleri lazım size ozaman beğenirdiniz çağatay birisiyle öpüşseydi mesalaOndan mi dizi tutturamiyorlar
O da var dogru diyorsun ama biraz düsünecem bakalim seninde aklinda varsa güzel sahneler önerilerine acigim yani
Ay bunu anlamaya ne var anladik tabikide cok acik belli oluyor zaten bu cocukken birbirlerini seviyorlar oyun oynuyorlar büyüyünce de birbirlerini silahla kovaliyorlar oyun oynamak icin kovalamiyorlar tabiki de düsman olmuslar
Ama şike olur direkt en yüksek puan garanti olurOndan mi dizi tutturamiyorlar
SS varKüçük hatalar oldu, hallettik. Yeni sezona hazırız.
Arkadaşlar İyidir sıcak bir gençlik dizisine benziyor. Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş imzalı. İlk bölüme göz at, pişman olmazsın bence.
Aynen o kadın. Evet biraz abartıldı, ona ben de katılıyorum ama gerçekten iyi isim.Ama şike olur direkt en yüksek puan garanti olurGerçi kaç haftadır baya yuksek veriyorum kendi yapım şirketimi bile sallıyorum
SS var@Aserat gibi SS'yi satamamzeynep tan dediğin obgzyi çeken mi? Nedense o kadın obgz yüzünden abartılı isim olarak görüyorumKoloşu tanımıyorum
Ben SS'yi satamıyorum ama Arkadaşlar İyidir'i izleyeceğim. Gerçi SS böyle giderse satabilirim.Ama şike olur direkt en yüksek puan garanti olurGerçi kaç haftadır baya yuksek veriyorum kendi yapım şirketimi bile sallıyorum
SS var@Aserat gibi SS'yi satamamzeynep tan dediğin obgzyi çeken mi? Nedense o kadın obgz yüzünden abartılı isim olarak görüyorumKoloşu tanımıyorum
Görecez bakalimKüçük hatalar oldu, hallettik. Yeni sezona hazırız.
Arkadaşlar İyidir sıcak bir gençlik dizisine benziyor. Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş imzalı. İlk bölüme göz at, pişman olmazsın bence.
Ya bi git o dediklerini anlamaya ne var ayrinti degil ki onlar zaten acikca gösterilmis ama daha iyi anlatilabilirdi diyorum sadeceanlamadığınız için boş boş konusuyorsunuz uçurumdakı gibi kadın sahneleri lazım size ozaman beğenirdiniz çağatay birisiyle öpüşseydi mesala
Yok canim niye şike olsun zaten yüksek veriyorsun önermis olursun sadece önerdin diye de tam puan verecek degilsin daha iyi bir sahne varsa ona daha yüksek verirsin yaniAma şike olur direkt en yüksek puan garanti olurGerçi kaç haftadır baya yuksek veriyorum kendi yapım şirketimi bile sallıyorum
Aynen o kadın. Evet biraz abartıldı, ona ben de katılıyorum ama gerçekten iyi isim.
sırf sizin yüzünüzden tekrara bakarım neyseBen SS'yi satamıyorum ama Arkadaşlar İyidir'i izleyeceğim. Gerçi SS böyle giderse satabilirim.
Show'un yüzü reytingte gülünce özür buketini ay yapımdaki ofisime yollarsınFragman beklediğimden daha aksiyonlu olmuş ama ben de müziğini beğenmedim.
@Forumdash size Ezel'den gıcığız umarım bu iş 6 yıl sonra yeni bir başlangıcımız olur
@xemrexxx Aras laneti üzerinden attı mıydı?
@dizi kolik
Parlaklar içerde olsaydı karizmatik olurmuydu mesela @Çiğdem-tanıtım beğendim de güzel olmuş bakarım da ya dizinin ismi benim içime
sinmiyor içerde yerine daha karizmatik bir isim olsaydı keşke
Buket, çelenk, çikolata her türlü özür dilerimShow'un yüzü reytingte gülünce özür buketini ay yapımdaki ofisime yollarsın
Size vaad ettiğim gibi 2. fragman bu akşam yayınlanacakFanlar istiyor 2.fragman en geç haftaya çıkacaktt'de birinciyken soğutmayalım zirveyidimi @xemrexxx
https://twitter.com/x/status/768885624539611136
kesin pazartesimi olucak bu şimdiSize vaad ettiğim gibi 2. fragman bu akşam yayınlanacak@Çiğdem- @xemrexxx @Yiğitt @denizz19 @Bully @Aserat @ozgur2113 @eskici @mrt-06 @cookies @gizem ak @jon snow @Doğu @batuhankaralar
https://twitter.com/x/status/772039652199002112
Tam karar vermedik asgsafag kanalın pazartesileri boş ve tüm kanallarda da ciddi rakip yok. 19 eylül yada 26 eylül planlardaki hedefimizkesin pazartesimi olucak bu şimdi
vatan hainide pazartesinden çekilmiş bülentin saçma sapan 4 bölümde bitecek dizisi gelmişTam karar vermedik asgsafag kanalın pazartesileri boş ve tüm kanallarda da ciddi rakip yok. 19 eylül yada 26 eylül planlardaki hedefimiz
Evet o boşluğu yakalamaya çalişiyoruzvatan hainide pazartesinden çekilmiş bülentin saçma sapan 4 bölümde bitecek dizisi gelmiş
içerde şimdi pazartesi olursa tutma ihtimali yüksek olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?