hahahah bu adama birşey olmaz zaten kolay kolay
hahahah bu adama birşey olmaz zaten kolay kolay
sen gel önce benim senaryoma yorum at 200.bölümün şerefine
Duydunmu @xemrexxx
güzel mesajmışş ben geride kalacam yine izlim hadi iyi geceler herkese
Minik o boyla denegesini zor sağlıyordur
Yusuf aslında mantıklı olabilirama bu seçeneklerin içinde alyanak yapmıştır bence çünkü alyanak son iki bölümde çok fazla şüpheliydi ayrıca yanındaki adamıyla konuşurken ona Sarptan şüpheleniyorum diyordu bu açıdan Alyanak olabilir
Bu dördünün arasından biriyse ya Alyanak yada Davut. Bölüm boyunca Davut yapmış gibi gösterdiler. Bu yüzden ters köşe yapacaklardır mutlaka. Bence de Alyanak öldürdü.
Alyanak yapmıştır arabadaki kan lekesinden sonra bir şeyler seziyordu zaten
paylastigi fotograflarin 99% erkek
arkadas listesinide kurcalayacaktim ama gizlemis gerci fotograftaki begenilerden liste az cok cözuluyor@vadikızı
İlk bölümler umut vaadediyordu ama geçen bölümü izledikten sonra artık bırakıyorum bu kadar aptalca senaryo yazılmaz karşılarında sanki 5 yaşında çocuk var.Diziyi izlerken gelecek sahnelerde ne olacağını çok kolay tahmin edebiliyorum hiç şaşırtmıyor,dizideki saçmalıklar ve mantıksızlıklar da cabası.Ezel nerde bu nerde..
Şimdi baktım İçerde'nin yorum konusunu 17.59'da açmışsınız o yüzden buradan devam etmemiz gerekiyor.@ozgur2113 @Yiğitt
Resmen eskici şakaları gibi 😱Su anda disardayim ve İcerde'nin baslamasini bekliyorum
kızı izle boşver arası havluyu düşürse keşkearası sevmiyordum önceki dizileri yüzünden zaten ayoll içerde dizisinde sevdim
Bunlar nasıl 91 doğumlu ayoll bizim buranın 25 yas çocukları liseli tipteler hep karadeniz insanlarımı gelişemiyor yoksa bunlarmı fazla gelişiyor anlamadım vlla@Çiğdem- den şok açıklama ''yanılmışım çağatay çok iyi oyuncu dizinin en iyisi o'' demiş şu resmi gördükten sonra yine şaşırtmadı çikinella@cookies @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Forumdash @destere @eskici @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 53367
bu gece rüyanda orasıı burasını kurcalarken oğlanın sorarsın kendisineBunlar nasıl 91 doğumlu ayoll bizim buranın 25 yas çocukları liseli tipteler hep karadeniz insanlarımı gelişemiyor yoksa bunlarmı fazla gelişiyor anlamadım vlla
hahaha senlede 2 yas var galiba arasında ama 10 yas büyük gösteriyor sendenbu gece rüyanda orasıı burasını kurcalarken oğlanın sorarsın kendisine
aynı göstersek zaten tehlikeli olurdu senin gibi çikinellların tacilzeriyle uğraşamazdım benhahaha senlede 2 yas var galiba arasında 10 yas büyük gibi senden
hhahaha çok doğru vlla cnm @destere böyle olmak istermiydi acaba onunda çağatayla 1 yas var arasında ama desterenin nasıl göründüğünü bilmiyoruz tabi olgunmu yoksa küçükmüaynı göstersek zaten tehlikeli olurdu senin gibi çikinellların tacilzeriyle uğraşamazdım ben
işte su samuruyla orangutanın karışımı bir şey desterehhahaha çok doğru vlla cnm @destere böyle olmak istermiydi acaba onunda çağatayla 1 yas var arasında ama desterenin nasıl göründüğünü bilmiyoruz tabi olgunmu yoksa küçükmü
hahaha tövbe tövbe öyle insanmı olur beee 😱😱😱işte su samuruyla orangutanın karışımı bir şey destere
kız senden insan oluyor da öyle insan niye olmasın.sshahaha tövbe tövbe öyle insanmı olur beee 😱😱😱
neyim varmış benim beee yer cücesikız senden insan oluyor da öyle insan niye olmasın.ss
Cok geriden geliyorsun melun bu resim en az 5 yillik@Çiğdem- den şok açıklama ''yanılmışım çağatay çok iyi oyuncu dizinin en iyisi o'' demiş şu resmi gördükten sonra yine şaşırtmadı çikinella@cookies @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Forumdash @destere @eskici @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 53367
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?