Show İçerde - Dizi Yorumları

Kıskanç :A

İşte o hantal hali bile Mert'e yetiyor düşün :A Sarp hantalsa seninki de çiroz :A

Maça da damgasını vurmuş adamım, bir insan her şeyde mi yetenekli olur be :Z

Ses de var :A

@Çiğdem- dinlemiş miydin Çağatay reyizin şarkısını daha önce :A

Hay şu etiketlere. ss @Çiğdem-

@Çiğdem- dinlemiş miydin Çağatay reyizin şarkısını daha önce :A

Hay şu etiketlere. ss @Çiğdem-
Kıskanç :A

İşte o hantal hali bile Mert'e yetiyor düşün :A Sarp hantalsa seninki de çiroz :A

Maça da damgasını vurmuş adamım, bir insan her şeyde mi yetenekli olur be :Z

Ses de var :A

senin bana sadece etiket değil alıntılarında son günlerde ulaşmamaya basladı bunu şimdi gördüm ama görmez olaydım ayoll bir bu bide @Yiğitt in yusufu şarkı söylemesin
:A :A :A

senin bana sadece etiket değil alıntılarında son günlerde ulaşmamaya basladı bunu şimdi gördüm ama görmez olaydım ayoll bir bu bide @Yiğitt in yusufu şarkı söylemesin
:A :A :A
Alıntı ulaşmıştır, sen gece çıktıktan hemen sonra yapmıştım alıntıyı, muhtemelen yeni bildirimler arasında kaynadı ya da gece muhabbeti bitirdiğimizi düşünüp buraya dönmedin :A

Muhteşem şarkı bence, film versiyonu da 21 milyon dinlenmiş çatla :Z @Yiğitt Müzik sektörüne atılsa orada da şov yapar Çağatay'ım :A

Alıntı ulaşmıştır, sen gece çıktıktan hemen sonra yapmıştım alıntıyı, muhtemelen yeni bildirimler arasında kaynadı ya da gece muhabbeti bitirdiğimizi düşünüp buraya dönmedin :A

Muhteşem şarkı bence, film versiyonu da 21 milyon dinlenmiş çatla :Z @Yiğitt Müzik sektörüne atılsa orada da şov yapar Çağatay'ım :A

hhaha aa yok görmedim ya gözümden kaçtı dedğin gibi ama iyi inceledim gibi bildirimler arasında görsem bakardım ilk foruma geldiğimde araç çubuğuna sıralıyorum :A

aras burdada çağatayı eziyor ses karizma budur @Yiğitt değilmi :A

hhaha aa yok görmedim ya gözümden kaçtı dedğin gibi ama iyi inceledim gibi bildirimler arasında görsem bakardım ilk foruma geldiğimde araç çubuğuna sıralıyorum :A

Bu Akşam performansını ben de beğenmiştim :A

Ergenken söylediği bir şarkıyı buldum al soğursun belki kendisinden :A

Bu Akşam performansını ben de beğenmiştim :A

Ergenken söylediği bir şarkıyı buldum al soğursun belki kendisinden :A

göz yaşı mimikleri biraz şey :A ayy ama içerdeden önce ben arasa gıcık oluyordum zaten @turkuazz a basıyordum 1-2 puanları :A muratı oynayan çocuğuda öcnesinde sevmiyordum sevdiğim rollere bürünmeleri gerekiyormuş demekki ama çağatayı yine sevemedim :A

Forever Çağatay :A

Valla hiç kendini yorma boşuna, @Yiğitt benden daha çok Çağatay hayranı :A O ağzının tadını bilir :A

Kız bu arada maçı Cumartesi gecesi veriyor Show TV, izleriz artık :Z @mrt-06

aaa tvden verecekler yanı satide gece 12 uygun @mrt-06 zaten keyifsiz görünüyor :( biraz eğlenmek açısından çok iyi olur ayoll :Z:Z:Z
Çok iyi olur valla birlikte yorumlarız. :Z

İyi oldu bunu gördüğüm. :D