çiğdeme 7-70 yaş arası herkes uygun benceCok geriden geliyorsun melun bu resim en az 5 yillik
çiğdeme 7-70 yaş arası herkes uygun benceCok geriden geliyorsun melun bu resim en az 5 yillik
Orasi öyle de bu eski fotoyu yeniymis gibi göstermek sana yakismadiçiğdeme 7-70 yaş arası herkes uygun bence
bizim oyunlarımızı @mrt-06 anlar sen kafanı yorma oylarını gönder.ssOrasi öyle de bu eski fotoyu yeniymis gibi göstermek sana yakismadi
Cok geriden geliyorsun melun bu resim en az 5 yillik
Ohaaa artık ben 25 yasında olmasına rağmen büyük gösteriyor diyordum bu fotodakı 20 yasındakı haliymiş 😱😱😱 domuz etimi yiyor bunlar anlamadım ayoll@Çiğdem- den şok açıklama ''yanılmışım çağatay çok iyi oyuncu dizinin en iyisi o'' demiş şu resmi gördükten sonra yine şaşırtmadı çikinella @cookies @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @Forumdash @destere @eskici @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 53367
şimdiye daha da büyütmüştür memeleri iyi fantezi yaparsın artıkOhaaa artık ben 25 yasında olmasına rağmen büyük gösteriyor diyordum bu fotodakı 20 yasındakı haliymiş 😱😱😱 domuz etimi yiyor bunlar anlamadım ayoll
hhahah aa sen sus bee arası seviyorum ben ankette bile bana o çıktı atacanın dediği anektteşimdiye daha da büyütmüştür memeleri iyi fantezi yaparsın artık
@vadikızı
Çağatay Ulusoy hastanelik oldu
Show TV ekranlarının sevilen dizisi 'İçerde'de rol alan Çağatay Ulusoy yoğun bir tempoda çalışması sonucu hastanelik oldu.
Kadrosunda son derece başarılı isimler bulunan İçerde dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy son zamanlarında özel hayatına dikkat etmeyerek sağlığını ihmal etti. Bu sezon İçerde dizisinde başarılı performans göstererek izleyicilerin dikkatini çeken yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, son üç gündür karaciğer yağlanması sebebiyle Maslak'ta özel bir hastaneye gidip tedavi görüyor.
çok geçmiş olsun bea :/
birde teyzene diyon fantezi yapıyo diye al işte bak @Çiğdem- ortada
melek teyze yağıştırdı tokadı çikinellaya
sana bence mrt-06 ceza versin sokak sanatinin gizli örgütündeysen@Çiğdem- sana bir sürprizim var dikkatli izle @Bully @mrt-06 @destere @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @eskici @Forumdash
hhahaha aa bu coşken değilmi beee @Bully@Çiğdem- sana bir sürprizim var dikkatli izle @Bully @mrt-06 @destere @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @eskici @Forumdash
türkiyede olan oyuncuların zaten yarısı vadi yarısıda muhteşem yüzyıl oyuncuları diye 2 ye ayrılıyor ayollhayır büyücü yakup efendi o