cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,553
- Puanı
- 1,060
Hay niye gizledin şimdi. Daha bir dikkat çekti.Neden yalan söyleyeyim sana şimdinelere ugraştıyorsun beni, pc de olsam neyse de tabletteyim
Ben şu an 3.bölümü izledim. İzleyen arkadaşlara bir kaç tane soru sormak istiyorum
1.Sarp kendini vurduğunu neden müdüre söylemedi. Mert'i öldürmemek onu korumak ve operasyonu tehlikeye atmamak için tek çaresi bu olduğunu söyleyebilirdi.
2.Mert Celal'e neden ben vurdum dedi? Kendi kendini vurduğunu söyleseydi içerdeki köstebek olduğu ortaya çıkardı.
3.Mert niye kendi çocukluğunu tanımıyor?Kendimi bildim bileli mendil satıyorum,tam şurada dayak yedim falan diyor ama fotoğraftaki halini hatırlamıyor
@sürügünüm'ün sonradan kaynağini açıklayacağını bilseydim karalamazdım tabi
Bence biz aceleciyiz Melek abla. baksana kimse sormamış başkaBende 3.bölümü izledim benimde sorularım bunlar olacaktı özellikle 3.soruna harfiyen
katılıyorum dediğin gibi mendil satan bir çocuktu dayak yediğini dün gibi hatırlayan bir
çocuk resimdeki küçüklüğünü tanıyamazdiğer iki sorunada katılıyorum şu geldi
aklıma mert söylemeseydi celal şüphelenirdi celal akıllı adam anlardı durumu
sarp niye söylemedi onu bende çözemedim işte
3.bölüm çok güzeldi davut karakterini çok sevdim ben celal karakteri ile sahneleri çok
güzeldi
Bence biz aceleciyiz Melek abla. baksana kimse sormamış başka
Ben şu an 3.bölümü izledim. İzleyen arkadaşlara bir kaç tane soru sormak istiyorum
1.Sarp kendini vurduğunu neden müdüre söylemedi. Mert'i öldürmemek onu korumak ve operasyonu tehlikeye atmamak için tek çaresi bu olduğunu söyleyebilirdi.
2.Mert Celal'e neden ben vurdum dedi? Kendi kendini vurduğunu söyleseydi içerdeki köstebek olduğu ortaya çıkardı.
3.Mert niye kendi çocukluğunu tanımıyor?Kendimi bildim bileli mendil satıyorum,tam şurada dayak yedim falan diyor ama fotoğraftaki halini hatırlamıyor
Bölümü izledim ve cidden sonlara doğru keyif aldım doğrusu. Hafiften Ezel'i andırmaya devam ediyor dizi. Ama o seviyeye çıkması için biraz daha uğraşmaları gerek tabi.Ha bu bölümdeki oyun içinde oyun lafı hoşuma gitmedi değil. Zaten bu lafın üzerine açıp Ezel izleyeceğim daha ne diyim. Nasıl bir potansiyeli olduğunu görsün yani bu dizi.Ezel'e tekrara düşmeden tarz olarak ne kadar benzerse o kadar kalitelidir derim ve diziye olan sevgim artar.
Merak ettiğim hikayedeki sırlar ne zaman birilerine söylenmeye başlayacak. Ezel'de annesine erken söylenmişti. Burda Sarp hiç o sinyalleri vermiyor doğrusu. O tarz bir erken ters köşe yani en azından bir sırdaş işleri ve hikayeyi değiştirirdi. Eylem bence Sarp'ın durumunu öğrenmeye en yakın aday. Mert'in de o adamı bulduğundaki olayları çok merak ediyorum doğrusu.
Çok sağlam ara intikam hikayeleri ve yüzleşmeleri olacak dizinin. Bu yönden beklemeye değecek şeyler var.Neyse biz izlemeye devam edelim. Umarım bu tempoda keyif vererek izlemeye devam ederiz bu üst düzey işi.
siz niye oy kullanmıyonuz kartlar pisler.ssDizinin en beğenmediğim yanı müzikleri ve daha kötüsü dizide haddinden fazla müzik kullanıyorlar.Kullandıkları müziklerin volüm'ü çok rahatsız edici derecede yüksek.
Müzikler sahneleri daha etkileyici olmak için vardır ama haddinden fazla kullanıp diziyi klip haline getirmeye'de gerek yok.Sepsessiz bir sahnede gayet etkileyici olabilir ama bizde her sahnede ver müziği.
kaçırdımsiz niye oy kullanmıyonuz kartlar pisler.ss
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-24-ekim.262338/#post-2869782
oo iyiymişYok daha 5 gün var oy kullanabilecegin
Wwee
@xemrexxx az sakinles yahu. ben birgun gun boyunca foruma girmesem birgunde anca etiketledigin konulara bakmakla gecer zamanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?