Show İçerde - Dizi Yorumları

Oha Minik adamı elleriyle astı 😱

Bu bölümün yıldızı minik :A

Şener Şen dedikodusu ile büyük beklenti yarattılar, haliyle açıklanacak isim gölgede kalacak.
Eğer düşündüğüm isim ise bence o rol için ideal seçim, şahsen ben Şener Şen'i beklemiyordum çünkü öyle bir durum olsa direk tanıtımda gösterirlerdi reytingler tavan yapardı.

Kendisini gizlemek isteyenlerin başvurduğu bir yalan; ''Arama özelliğinden giriş yapıyorum''. Buna inanmamızı mı bekliyorsunuz? :D
Neden yalan söyleyeyim sana şimdi :X nelere ugraştıyorsun beni, pc de olsam neyse de tabletteyim :T:

yVr5GL.png

Hesabından çıkış yapmış olabilirsin veya başka tarayıcıdan giriş yapıyor da olabilirsin, bu mu kanıt? :A Neyse, birazdan açıklanır bizde gerçeği öğreniriz.
Başka kanıt varsa söyle :A çıkış yapılınca sayfa yenilenmiyor mu(b) sistem oto anasayfaya atmıyor mu seni? Forum bile böyle işlerken koskoca twitter aramada mı bırakıyor(b) sana zahmet bi denese hazır konu buraya gelmişken :F

Başka kanıt varsa söyle :A çıkış yapılınca sayfa yenilenmiyor mu(b) sistem oto anasayfaya atmıyor mu seni? Forum bile böyle işlerken koskoca twitter aramada mı bırakıyor(b) sana zahmet bi denese hazır konu buraya gelmişken :F
Ya bi git, uğraşamam ben öyle işlerle. :D