batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,252
- Puanı
- 1,061
Eğer düşündüğüm isim ise bence o rol için ideal seçim, şahsen ben Şener Şen'i beklemiyordum çünkü öyle bir durum olsa direk tanıtımda gösterirlerdi reytingler tavan yapardı.Şener Şen dedikodusu ile büyük beklenti yarattılar, haliyle açıklanacak isim gölgede kalacak.
Neden yalan söyleyeyim sana şimdi nelere ugraştıyorsun beni, pc de olsam neyse de tabletteyimKendisini gizlemek isteyenlerin başvurduğu bir yalan; ''Arama özelliğinden giriş yapıyorum''. Buna inanmamızı mı bekliyorsunuz?
Hesabından çıkış yapmış olabilirsin veya başka tarayıcıdan giriş yapıyor da olabilirsin, bu mu kanıt? Neyse, birazdan açıklanır bizde gerçeği öğreniriz.Neden yalan söyleyeyim sana şimdi nelere ugraştıyorsun beni, pc de olsam neyse de tabletteyim
Başka kanıt varsa söyle çıkış yapılınca sayfa yenilenmiyor mu sistem oto anasayfaya atmıyor mu seni? Forum bile böyle işlerken koskoca twitter aramada mı bırakıyor sana zahmet bi denese hazır konu buraya gelmişkenHesabından çıkış yapmış olabilirsin veya başka tarayıcıdan giriş yapıyor da olabilirsin, bu mu kanıt? Neyse, birazdan açıklanır bizde gerçeği öğreniriz.
NEKADAR GÜZEL BİR TESPİTBensu çok çirkin gerçekten. Vücuda bak kalem gibi.
NEKADAR GÜZEL BİR TESPİT
alt dudağI nekadar iğrenç duruyor dışarıya çıkmış dil gibi ıyyyyGöbeğini açmış iğrenç olmuş o pantolon altında.
Ya bi git, uğraşamam ben öyle işlerle.Başka kanıt varsa söyle çıkış yapılınca sayfa yenilenmiyor mu sistem oto anasayfaya atmıyor mu seni? Forum bile böyle işlerken koskoca twitter aramada mı bırakıyor sana zahmet bi denese hazır konu buraya gelmişken
Adı gibi su gibi kız ama yanaklarının tombulluğunu ben de sevmedim. 0 yağBensu çok çirkin gerçekten. Vücuda bak kalem gibi.
Adı gibi su gibi kız ama yanaklarının tombulluğunu ben de sevmedim. 0 yağ
Kadın düşmanı bildiğinalt dudağI nekadar iğrenç duruyor dışarıya çıkmış dil gibi ıyyyy
sen şunlara bakma düşüncelerin süperGöbek seksi değil yoksa yüzünü kapatsakta olur ama kalem gibi işte. Sıfır hat.