Evet bu ilk reklam yeni bölümün, özette de reklam verdiBu ilk reklam mi özrtte dr varmiydi
Allah denize sabir versinEvet bu ilk reklam yeni bölümün, özette de reklam verdi
Yaparsın sen neyse burada size hit kazandırmayayım yarın 10 reytingten aşağı alın neler olacakCanı cıkar huyu cıkmaz bunun
Ooyyyy ben sana hiç caka yaparmıyım
Siz de ab'de 7den yukarı alamayın görürümYaparsın sen neyse burada size hit kazandırmayayım yarın 10 reytingten aşağı alın neler olacak
İddia ediyorum yarısını alamayacaklar, böylece Babam ve Ailesi çiçekleri koparacakSiz de ab'de 7den yukarı alamayın görürüm
Cemre'nin gözler açıldı Meral yurda geri döndü yarın yükselirizSiz de ab'de 7den yukarı alamayın görürüm
Abc1'de bi de o rakipleri var dimiNecip falan hikaye müdür bizimkini yemlemiş
İddia ediyorum yarısını alamayacaklar, böylece Babam ve Ailesi çiçekleri koparacak
Tam ablik sahnelerCemre'nin gözler açıldı Meral yurda geri döndü yarın yükseliriz
Yarın Totalde 7 alırız siz AB grubunda 8'e düşersinizAbc1'de bi de o rakipleri var dimi
Tam ablik sahneler
Yarın Total'de 5'e düşersiniz, biz de AB'de 10'u geçerizYarın Totalde 7 alırız siz AB grubunda 8'e düşersiniz
Hayal dünyana hayran kaldım sanata yönelmelisinYarın Total'de 5'e düşersiniz, biz de AB'de 10'u geçeriz
sadece baş halflerinimi biliyorsun tam ismini bilmiyormusunAkın Işık'ın isim soy isim baş harfi E.K.
Bence sen ab hakkında yorum yapma total üzerinden tahmin et belki tutarYarın Totalde 7 alırız siz AB grubunda 8'e düşersiniz
İsim soy isim baş harfi E.K.akın ışık kim olucak bakalım merakla bekliyoruz ama son sahnede yüzü görünücek sanırım
yani e.k dısında tam isim soyismini bilmiyormusun biliyorsan söylesene ayolİsim soy isim baş harfi E.K.
Ben Hükümet Kadın dersem, sen de bunu beğenirsen oldu bu işİsim soy isim baş harfi E.K.
GörürüzBence sen ab hakkında yorum yapma total üzerinden tahmin et belki tutar