Evet bu ilk reklam yeni bölümün, özette de reklam verdiBu ilk reklam mi özrtte dr varmiydi![]()
Allah denize sabir versinEvet bu ilk reklam yeni bölümün, özette de reklam verdi![]()
Yaparsın sen neyse burada size hit kazandırmayayımCanı cıkar huyu cıkmaz bunun
Ooyyyy ben sana hiç caka yaparmıyım![]()
Siz de ab'de 7den yukarı alamayın görürümYaparsın sen neyse burada size hit kazandırmayayımyarın 10 reytingten aşağı alın neler olacak
![]()
İddia ediyorum yarısını alamayacaklar, böylece Babam ve Ailesi çiçekleri koparacakSiz de ab'de 7den yukarı alamayın görürüm![]()
Cemre'nin gözler açıldı Meral yurda geri döndü yarın yükselirizSiz de ab'de 7den yukarı alamayın görürüm![]()
Abc1'de bi de o rakipleri var dimiNecip falan hikaye müdür bizimkini yemlemiş
İddia ediyorum yarısını alamayacaklar, böylece Babam ve Ailesi çiçekleri koparacak![]()
Tam ablik sahnelerCemre'nin gözler açıldı Meral yurda geri döndü yarın yükseliriz![]()
Yarın Totalde 7 alırızAbc1'de bi de o rakipleri var dimi
Tam ablik sahneler![]()
Yarın Total'de 5'e düşersiniz, biz de AB'de 10'u geçerizYarın Totalde 7 alırızsiz AB grubunda 8'e düşersiniz
![]()
Hayal dünyana hayran kaldım sanata yönelmelisinYarın Total'de 5'e düşersiniz, biz de AB'de 10'u geçeriz![]()
sadece baş halflerinimi biliyorsun tam ismini bilmiyormusunAkın Işık'ın isim soy isim baş harfi E.K.![]()
Bence sen ab hakkında yorum yapmaYarın Totalde 7 alırızsiz AB grubunda 8'e düşersiniz
![]()
İsim soy isim baş harfi E.K.akın ışık kim olucak bakalım merakla bekliyoruz ama son sahnede yüzü görünücek sanırım![]()
yani e.k dısında tam isim soyismini bilmiyormusun biliyorsan söylesene ayolİsim soy isim baş harfi E.K.![]()
Ben Hükümet Kadın dersem, sen de bunu beğenirsen oldu bu işİsim soy isim baş harfi E.K.![]()
GörürüzBence sen ab hakkında yorum yapmatotal üzerinden tahmin et belki tutar
![]()