kadir inanır ı atladı 😱hahaha eee kemal sunal olmadığına göre şuan türkiyenin 1 numaralı efsane ismi şener şen 2. sırada cüneyt arkın gelir gerçi kendi dallarında ikiside 1 numara
kadir inanır ı atladı 😱hahaha eee kemal sunal olmadığına göre şuan türkiyenin 1 numaralı efsane ismi şener şen 2. sırada cüneyt arkın gelir gerçi kendi dallarında ikiside 1 numara
ayy çok isim var ama cüneyt arkın kadir inanırdan bence daha iyi benim favorim cüneytkadir inanır ı atladı 😱
noldu kız gece gece yaşlıları anıyon yaşlandığını mı farkettin orta yaş bunalımına mı girdinayy çok isim var ama cüneyt arkın kadir inanırdan bence daha iyi benim favorim cüneyt
uykusuzum aslında ama forumu özlemişim neyse ben yatıyorum artık yarın 1:30 da uyanırımnoldu kız gece gece yaşlıları anıyon yaşlandığını mı farkettin orta yaş bunalımına mı girdin
Kendini boşlukta hissettiği anda başkalarının kollarına koşan biri @xemrexxxŞener Şen tek başına kösem kadrosunu 2 ye katlar beee
AMA EMREDE İÇERDE İZLEYİCİSİ SONUCTA ODA SEVİNİR
İsim soy isim baş harfi E. K.AYY ŞU AKIN IŞIK KİM ACABA BÖLÜMDE ÇOK GİZLEDİLER FRAGMANDA YİNE SAKLIYORLAR BÜYÜK BİR OYUNCU GELİYOR ANLAŞILAN
hahahah ısınamıyorum ben bu çocuğa yaa bilmiyorumşu resmi şuraya bırakayım @Çiğdem- in rüyasına girsin +25 lik rüyalar görsün @eskici ye anlatamasın yaş sınırından dolayı@cookies @vadikızı @mrt-06 @Aserat @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 52311
memelerini göstersin çocuk ısınırsınhahahah ısınamıyorum ben bu çocuğa yaa bilmiyorumarasıda sevmezdim ama bu dizide arasa ısındım mesala ama çağataya olmuyor
Sana hic anlatamaz o zamanşu resmi şuraya bırakayım @Çiğdem- in rüyasına girsin +25 lik rüyalar görsün @eskici ye anlatamasın yaş sınırından dolayı@cookies @vadikızı @mrt-06 @Aserat @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 52311
zaten anlatsa psikolojim bozulurSana hic anlatamaz o zaman
zaten anlatsa psikolojim bozulurçikinella ile vadikızında bi fanteziler var valla 15 fifty shades of grey çıkar
hahah ayy dinleme şunu yaa yatmadan önce oklava istiyor onun canıSana hic anlatamaz o zaman
O kadar mi diyorsun yanizaten anlatsa psikolojim bozulurçikinella ile vadikızında bi fanteziler var valla 15 fifty shades of grey çıkar
bunlar niye evde kaldı snaıyon tüm talipleri oğlanlara ölye şeyler yaptılar ki bazıları komalık olduO kadar mi diyorsun yani
şener şen haberinin yalan çıkmasına üzüldüm fragmanda bile adamı sakladılar bukadar gizlilikten sonra büyük bir usta çıkmazsa zedeler bu diziyi bence hayal kırıklığına uğrarım açıkcası2 fragman da oldukça karışık görünüyor, ilginç bir bölüm bizleri bekliyor gibi.
Müdür adamları toplamış Celal'ın koluna çelik bilezik takacakmış güya, bakalım neler olacak
Aynen Şener Şen'le çıtayı Everest'e çıkarmıştık, şimdi Akın Işık'ı kim oynarsa oynasın tatmin olmayacağımız kesin.şener şen haberinin yalan çıkmasına üzüldüm fragmanda bile adamı sakladılar bukadar gizlilikten sonra büyük bir usta çıkmazsa zedeler bu diziyi bence hayal kırıklığına uğrarım açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?