Show İçerde - Dizi Yorumları

Dizimizde ensesine uflenecek birisi yok bulut aras olmaz:A bak @ömer karataş sufleyi kapmiş hemen puzzle'ı tamamlamiş :A Benim de aklıma o geldiği için öyle dedim :F
YAŞLI BİR ADAM OLUCAK GİBİ O GENÇE KAÇIYOR :F

BİRDE YORUMLARDA KEL DİYORLAR O ADAM İÇİN FRAGMANDA BEN GÖREMEDİM BELİRLİ KARESİMİ VAR :F

Fragmanı izlemedim hala :X Kelse tatar ramazanda biri vardı sen tatrı izlemişsindir o herif mi acaba :F
ayy evet kel gibi şu karedeki adam sanırım şener şenide andırıyor ama olurmuki acaba :F
7AndGL.jpg

Çok iyi dizi Pazartesi geceleri netten bakıyorum umarım hiç bozmaz amin. :) :) :)

ayy evet kel gibi şu karedeki adam sanırım şener şenide andırıyor ama olurmuki acaba :F
7AndGL.jpg
Evet şimdi gördüm fragmanda kel ve gözlüklü. Şener şen olur mu olur. Zaten gözlüklü de :X

Bu arada @mrt-06 içerde'nin youtube yayın hakları doğuş grubundaymiş sanırım :F onların youtube sayfası cıkıyor:F showtvnin yakasını bırakmıyor star:F

Evet şimdi gördüm fragmanda kel ve gözlüklü. Şener şen olur mu olur. Zaten gözlüklü de :X

Bu arada @mrt-06 içerde'nin youtube yayın hakları doğuş grubundaymiş sanırım :F onların youtube sayfası cıkıyor:F showtvnin yakasını bırakmıyor star:F
%90 şener şen bence
ayy yıkAr geçeriz ortalığı şener şen olursa gözde kansuda iki büyük usta sonunda karşı kaşrıya demiş Şener Şen gelirse olay olur vlla @mrt-06 @xemrexxx :A :A :A

Evet sonunda zaman bulup başlayabilidim.1.bölüm bitti.Öncelikle dizi Köstebek filminin aynısı. Sarp her şeyi feda etmiş görev için teşkilattan çıkan ve mafya babası Celalin güvenini kazanıp mafyanın içine giren teşkilat muhbiri. Mert ise mafya babası Celalin yetiştirdiği teşkilatın içindeki mafyanın muhbiri.Bildiğin Billy ve Colin.Olsun senaryo başka yerden alıntı olabilir ama Türkiye'ye böyle güzel senaryolu diziler lazımdı hep aşk aşk nereye kadar azıcık da Türk dizisi takip edelim. Yani beğendim :)
Ek olarak sonu aynı bitmesin sonuçta filmin sonunu biliyoruz.Şimdiden dizinin finalini konuşmak için erken ama dediğim gibi sonunu biliyoruz onun için farklı bir şekilde bitsin sonu dizinin :)

hoşt hasbam yavaş gel yolarım seni :A
gerçi ilk defa memesiz bir erkeği övdün galiba 😱
hahaha eee kemal sunal olmadığına göre şuan türkiyenin 1 numaralı efsane ismi şener şen 2. sırada cüneyt arkın gelir gerçi kendi dallarında ikiside 1 numara :F