senin varmı isim tahminlerinSokarız eski oyuncu ay yapımdan birini
ahh bulut aras gelse şu adamı vadidede görmeyi çok istiyordum
senin varmı isim tahminlerinSokarız eski oyuncu ay yapımdan birini
süper olur ama yaşlı birisi olucak gibi ahh haluk bilginer olsayiğit özşener nasıl olur akın ışık rolüne ??
Dizimizde ensesine uflenecek birisi yok bulut aras olmaz bak @ömer karataş sufleyi kapmiş hemen puzzle'ı tamamlamiş Benim de aklıma o geldiği için öyle dedimsenin varmı isim tahminlerin
ahh bulut aras gelse şu adamı vadidede görmeyi çok istiyordum
YAŞLI BİR ADAM OLUCAK GİBİ O GENÇE KAÇIYORDizimizde ensesine uflenecek birisi yok bulut aras olmaz bak @ömer karataş sufleyi kapmiş hemen puzzle'ı tamamlamiş Benim de aklıma o geldiği için öyle dedim
Fragmanı izlemedim hala Kelse tatar ramazanda biri vardı sen tatrı izlemişsindir o herif mi acabaYAŞLI BİR ADAM OLUCAK GİBİ O GENÇE KAÇIYOR
BİRDE YORUMLARDA KEL DİYORLAR O ADAM İÇİN FRAGMANDA BEN GÖREMEDİM BELİRLİ KARESİMİ VAR
şener şen iddaları var doğru olabilir bence
ayy evet kel gibi şu karedeki adam sanırım şener şenide andırıyor ama olurmuki acabaFragmanı izlemedim hala Kelse tatar ramazanda biri vardı sen tatrı izlemişsindir o herif mi acaba
%90 şener şen benceayy evet kel gibi şu karedeki adam sanırım şener şenide andırıyor ama olurmuki acaba
Evet şimdi gördüm fragmanda kel ve gözlüklü. Şener şen olur mu olur. Zaten gözlüklü deayy evet kel gibi şu karedeki adam sanırım şener şenide andırıyor ama olurmuki acaba
Evet şimdi gördüm fragmanda kel ve gözlüklü. Şener şen olur mu olur. Zaten gözlüklü de
Bu arada @mrt-06 içerde'nin youtube yayın hakları doğuş grubundaymiş sanırım onların youtube sayfası cıkıyor showtvnin yakasını bırakmıyor star
ayy yıkAr geçeriz ortalığı şener şen olursa gözde kansuda iki büyük usta sonunda karşı kaşrıya demiş Şener Şen gelirse olay olur vlla @mrt-06 @xemrexxx%90 şener şen bence
reytingler bizi bağlamaz hala öğrenemedin mi o aydirik yapım ve diğer kullarımız için geçerli@xemrexxx 'yi fazla çatlama daha fazla kösem pzrtesi olursa delirir yoksa
O yuzden kanal ve gün değiştireytingler bizi bağlamaz hala öğrenemedin mi o aydirik yapım ve diğer kullarımız için geçerli
1.3 milyon bölüm başı ücretle değişti yani reyting bizi bağlasa vadi gibi 1.5 milyondan 900 bine fiyat kırıp yine de ortada kalabilirdik ama neticede biz bir markayız nanik yaparız böyleO yuzden kanal ve gün değişti
1.3 milyon bölüm başı ücretle değişti yani reyting bizi bağlasa vadi gibi 1.5 milyondan 900 bine fiyat kırıp yine de ortada kalabilirdik ama neticede biz bir markayız nanik yaparız böyle
Şener Şen tek başına kösem kadrosunu 2 ye katlar beee@xemrexxx 'yi fazla çatlama daha fazla kösem pzrtesi olursa delirir yoksa
hoşt hasbam yavaş gel yolarım seniŞener Şen tek başına kösem kadrosunu 2 ye katlar beee
AMA EMREDE İÇERDE İZLEYİCİSİ SONUCTA ODA SEVİNİR
hahaha eee kemal sunal olmadığına göre şuan türkiyenin 1 numaralı efsane ismi şener şen 2. sırada cüneyt arkın gelir gerçi kendi dallarında ikiside 1 numarahoşt hasbam yavaş gel yolarım seni
gerçi ilk defa memesiz bir erkeği övdün galiba 😱