Show İçerde - Dizi Yorumları

zaten anlatsa psikolojim bozulur :( çikinella ile vadikızında bi fanteziler var valla 15 fifty shades of grey çıkar:A
Sana hic anlatamaz o zaman :A
hahah ayy dinleme şunu yaa yatmadan önce oklava istiyor onun canı :F
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Fragman pek iyi olmamış bence. Yani içerik yok. Akın Işık'a dikkat çekilmek istenmiş ama öyle ünlü birisi olacağını zanetmiyorum. İkinci fragman çıkar inşallah.

Son düzenleme:
2 fragman da oldukça karışık görünüyor, ilginç bir bölüm bizleri bekliyor gibi. :F

Müdür adamları toplamış Celal'ın koluna çelik bilezik takacakmış güya, bakalım neler olacak :A

2 fragman da oldukça karışık görünüyor, ilginç bir bölüm bizleri bekliyor gibi. :F

Müdür adamları toplamış Celal'ın koluna çelik bilezik takacakmış güya, bakalım neler olacak :A
şener şen haberinin yalan çıkmasına üzüldüm fragmanda bile adamı sakladılar bukadar gizlilikten sonra büyük bir usta çıkmazsa zedeler bu diziyi bence hayal kırıklığına uğrarım açıkcası :( :( :(

şener şen haberinin yalan çıkmasına üzüldüm fragmanda bile adamı sakladılar bukadar gizlilikten sonra büyük bir usta çıkmazsa zedeler bu diziyi bence hayal kırıklığına uğrarım açıkcası :( :( :(
Aynen Şener Şen'le çıtayı Everest'e çıkarmıştık, şimdi Akın Işık'ı kim oynarsa oynasın tatmin olmayacağımız kesin. :A Bi Haluk Bilginer kurtarır sanırım durumu. :A

Ama abartma sen de bi Akın Işık yüzünden güzelim diziden soğuyacak halimiz yok ya. ss