Show İçerde - Dizi Yorumları

Doğrusunu söylemek gerekirse İçerde'yi dün itibariyle bıraktım. Hani bazı diziler olur güzeldir ama kumaşınız tutmamıştır. Yine de @denizz19'un bu halini görmek için desteğim sürecek.
Ben de senin Aşkın Peşindeni oku oku dediğini görebilmek için süründüreceğim seni

Toplantı için Perşembe dememiş miydik?

@OzaN forumda bu kadar izleyicisi olan bir dizinin ayrı bölümü açılmalı.
Hayırrr pazartesi brunch partisi yaparken seni Kerem Çatay'le tanıştırıp Bursin'in yeni dizisini kanala çektirme planı yapmiştik
ama dizi kesin ve net stardaymış

Tamam hatırlatıcı mesajın dursun burda

Hayırrr pazartesi brunch partisi yaparken seni Kerem Çatay'le tanıştırıp Bursin'in yeni dizisini kanala çektirme planı yapmiştik
ama dizi kesin ve net stardaymış
Ne safım ya Perşembe diye aklımda kalmış.
Kerem'e uyuz oldum o konuda.

Senin okumanla benim okumam bir mi o reytingin nerden geleceğini bilir
Tabi ki bir değil
Sen totalsin ben ab'yim
Sen boş çene çal, ben kaliteli yorumumu yapip çıkayım

O zaman 7 bölümümüz de seni bekliyor. Binge-watch yaparak aradan çıkarabilirsin.
Kaç bölüm oldu? En son 3 böşüm mü ne okumuştum
Binge gerenk yok günlük 3 satır yeter

Ne safım ya Perşembe diye aklımda kalmış.
Kerem'e uyuz oldum o konuda.
Serenaydan ötürü, bizi bıraktı gitti. Bursin'i de işledi, starda kendi dizisi tuttuğu için 😛

AB olunca ne oluyor elit mi oluyorsunuz

Bunu nasıl açıklayabilirim
Ab'yim diyince kendi içinde ne eksikliği hissettin
Herkesin zevki farklıdır. AB özelliklerin çoğu kendi üzerimde mevcut ancak ben Total dizilerini daha çekici buluyorum. Ama bu demek değil ki AB dizilerini de sevmemezlik yapmıyorum. Misal yapısı gereği Arkadaşlar İyidir AB ama izleyici çekemiyor bunun gibi.

O dizi çok amerikanvari yaa
yok çıplak havuza atlama yok barda görür görmez kıza aşık olma filan
Total Ab olayını kişisele vurup alınganlık yapıcakmişsin gibi hissettim yapmıcaksın dimi

O dizi çok amerikanvari yaa
yok çıplak havuza atlama yok barda görür görmez kıza aşık olma filan
Total Ab olayını kişisele vurup alınganlık yapıcakmişsin gibi hissettim yapmıcaksın dimi
Ayy ne kişisele vuracağım. Bu arada Kırgınların elbette zirvede yer almasını isterim o ayrı ama alamıyorsa da devam edebilecek oranları aldığı sürece sıkıntı yok kendi açımdan.
Ama Total yine bizim olacak er ya da geç

Aman zaten senin olsun
Bu arada zirve yarişlarını hesaplarını tut
hangimiz daha cok birincilik almişiz göriciz

Ahh ahh @Yakamoz-Asi özlemle anıyorum şuan seni
(forumdasın gerçi
)