İçerde 10. Bölüm Fragmanı

alyanak ölücek gibi görünüyor ayoll akın ışıkta gelmiş akının yanına sığınsın bence alyanak çok iyi oyuncu hemen ölmez inş :F :F :F @xemrexxx @Bully

Akın ne ayak, Celal babayı öldürmek için plan kuran Alyanak'ın arkasında o olmasın? :X

geçen bölüm yorumlarında alyanak yaptığını biliyordum celalinde ölmediğini biliyorum
zaten tabii 9.bölümü mutlaka izlemem lazm:D
İzlemediğin bölümün yorumlarını mı okuyorsun bir de. 😱 Ne heyecanı kalıyor ki öyle, izlemiş kadar olmuşsun zaten. :)

yok abi okumuyorum da mestanı kim öldürdü merak ettim diye sorma amacıyla
başlığa girdim yoksai izlemediğin bölümün yorumu okunurmu 😉

iyiki başlamışsın İçerde süper dizi efe😉
İzlemediğin bölümün yorumlarını mı okuyorsun bir de. 😱 Ne heyecanı kalıyor ki öyle, izlemiş kadar olmuşsun zaten. :)
ayoll konuya gelmiş millete kim öldürdü mestanı diyor alyanağın öldürdüğüc evabını aldı zaten o cevabı aldıktan sonra daha bölümü izlemene gerek yok :A :A :A

Bu bölümleri ters köşeleranlamlı kılıyor kız bölümün en can alıcı yerini sorup öğreniyor daha izleme bölümü parça sahnelere bak yeter :A :A :A

O bolumlere tam bakamadim son 2 bölümü tam izledim :A Arkadaslar bana anlatiyor bölümleri :A

Yolda geliyor :A
Hoca arkadaşlık teklifini kabul etti anlaşılan, ben de teklifte bulunsam kabul eder mi? :A

Bu arada dizinin ilk 2 bölümünü de izle ayıptır ya. Diriliş'in 10 dakikasını kaçırmazsın ama. :)