İçerde 10. Bölüm Fragmanı

ayoll konuya gelmiş millete kim öldürdü mestanı diyor alyanağın öldürdüğüc evabını aldı zaten o cevabı aldıktan sonra daha bölümü izlemene gerek yok :A :A :A

Bu bölümleri ters köşeleranlamlı kılıyor kız bölümün en can alıcı yerini sorup öğreniyor daha izleme bölümü parça sahnelere bak yeter :A :A :A

seni ilgilendirirmi sananee istediğimi yaparımm aaaa:F:F

Fragman müthiş, yine harika bir bölüm bizi bekliyor.

Sarp artık tamamen içerde, Celal Baba'nın en has adamı olacak anlaşılan. Tam açığa çıkacakken, yerini sağlamlaştırmış oldu.

Celal Baba'nın sürpriz demesinden sonra Alyanak'ın bakışı da efsane. :A

Hoca arkadaşlık teklifini kabul etti anlaşılan, ben de teklifte bulunsam kabul eder mi? :A

Bu arada dizinin ilk 2 bölümünü de izle ayıptır ya. Diriliş'in 10 dakikasını kaçırmazsın ama. :)
Bilmem :A Ayıpsın abi izlerim tabi :A Dirilisi ben baslamadan önce de heyecanla bekliyordum bir zahmet :F

Çok iyi fragman olmuş da Alyanak'ın hemen öleceğini düşünmüyorum. 3 bölümde iki önemli karakteri harcamazlar harcamasınlar da. Alyanak çok iyi karakter izlerken keyif alıyorum. :A

Fragman çok iyi olmuş alyanak diziden çıkmasaydı iyi olurdu çok iyi bir oyuncu:) bu arada Akın ışıkın ortaya çıkması bu işin içinde olabilir ihtimalini de ortaya çıkarıyor:)

2. Fragman bence dizinin şimdiye kadar yayınlanmış en iyi fragmanları arasına girer.