Sürpriz eleme derken nasıl bir şey olabilir ?semih yine kaybetti 4 te 0 kaptanlıkta
hafta başında yarışmacıların ilk olarak gördüğü ezgi , onur ve semihli takım 3-0 yenildi ; macun bu hafta sürpriz eleme yaparsa şaşırmam
Sürpriz eleme derken nasıl bir şey olabilir ?semih yine kaybetti 4 te 0 kaptanlıkta
hafta başında yarışmacıların ilk olarak gördüğü ezgi , onur ve semihli takım 3-0 yenildi ; macun bu hafta sürpriz eleme yaparsa şaşırmam
bence ezgi ya da semihi yollayabilir zaten semih sürekli kaybediyor vb. çöktü derlerSürpriz eleme derken nasıl bir şey olabilir ?
Gidenleri Acun mu gönderiyor ki böyle yorum yaptın 😵bence ezgi ya da semihi yollayabilir zaten semih sürekli kaybediyor vb. çöktü derler
O değilse prodüksiyon diyolla ; dün bir görüntü vardı Muratcan ismi yazılırken tereddütte kalan birine zaten beni yollıcaklar tarzı biri diyorduGidenleri Acun mu gönderiyor ki böyle yorum yaptın 😵
Söylenti bence onlar. Survivor için desen kurgu var derim de masterchef yetenek işiO değilse prodüksiyon diyolla ; dün bir görüntü vardı Muratcan ismi yazılırken tereddütte kalan birine zaten beni yollıcaklar tarzı biri diyordu
Bilmiuorum olur mu olur ama çoğu yarışmacı arkada bambaşka olsa da kamera görünce değişiyordur. Şov yapmak istiyorlar sonuçtaKurgu olayı arkada kavgalarında olduğuna inanıyorum... Ama elenmek isteyen yarışmacının bilerek yemek yapmadığına inanıyorum bu yarışmada. @Royal Highness @xemrexxx @Zeyno @RüzgarGülü
Katılıyorum.. Zübeyde ve Nigar elenmek istedikleri için iyi yemek yapmayarak elendiler mesela.Kurgu olayı arkada kavgalarında olduğuna inanıyorum... Ama elenmek isteyen yarışmacının bilerek yemek yapmadığına inanıyorum bu yarışmada. @Royal Highness @xemrexxx @Zeyno @RüzgarGülü
Hak veriyorum. Ayrı kalmak ve sağlık sorunları baş gosterdi. Yarışa girerken bunların olacağını göze almak gerek lakin sonuç olarak hepimiz insanız. Zübeyde Hanımi merak ediyordum kalsaydı programın gidişatını değiştirebilecek miydi acaba? O gitti Ezgi çıktı hemen hep ardı ardına gelisen olaylar. Şimdi de Erim hepimizi şaşırtıyorKatılıyorum.. Zübeyde ve Nigar elenmek istedikleri için iyi yemek yapmayarak elendiler mesela.
Güzel fragman olmuş. Bugün bu fragman ve kaşık uğruna maçtan sonra bakmaya gayret edeceğimBu akşamki bölümde düşen düşene 😱
Umarım ciddi bir şey olmaz
Ayrıca bu sezonun 2. kaşığı geliyor 🥄
@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch
@Angelica @Zeyno
Aynen en çokta o kaynar su Erim'in üzerine döküldü mü onu merak ediyorum bende ..Bu akşamki bölümde düşen düşene 😱
Umarım ciddi bir şey olmaz
Ayrıca bu sezonun 2. kaşığı geliyor 🥄
@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch
@Angelica @Zeyno