İçecekleri Aynı Kaptan Başkalarıyla İçermisiniz ?

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,469
Puanı
1,060
Bardaktan,Şişeden yada Kutudan sıvı içecekleri başkalarıyla aynı kaptan ortak içermisiniz ?
benim en sinir olduğum şeydir başkasının içtiği kaptan asla içemem özellikle abur cubur yerken bile ortak içenler var ıyyyy midem alt üst oluyor :ppp::ppp::ppp:
ben brakın içeceği ortak içmeyi başkasını sıvı tükettiği bardaktan bile içemem yıkanmadığı sürece
peki sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?????

Son düzenleme:
Bu yapıyla ilgili bir mevzuu. :)

Ben muhabbet kuşumun ısırdığı salatalığı, karpuzu bile yiyorum ne var ki bunda @Çiğdem- :)
oo ayrı hyvanların ısırdıklarını bnde yiyebilirim ama insanalrınkını hayır :kiki::kiki:
en sevmediğim şeyde bu aynı kaptan içecekleri içme olayı ben başkasının bitirdiği bardakta bile içmem yıknmadığı sürece bu konuda çok titizim 🙂🙂

Çok zorunlu olmadıkça hayır.:) Çok yakınım dahi olsa imkan varsa başka bardaktan içerim.:)
tebrik ederim doğrusuda bu zaten 🙂🙂

oo ayrı hyvanların ısırdıklarını bnde yiyebilirim ama insanalrınkını hayır :kiki::kiki:
en sevmediğim şeyde bu aynı kaptan içecekleri içme olayı ben başkasının bitirdiği bardakta bile içmem yıknmadığı sürece bu konuda çok titizim 🙂🙂

tebrik ederim doğrusuda bu zaten 🙂🙂
Çevremden eleştiri alıyorum ama.:X

Genelde içmem ama takıntım yoktur.İçmem gerektiğinde hiç sorun olmaz.

Zaten ben de o yüzden pek tercih etmem.:D
Ben bazen kendi bardağımı bile tekrar kullanmam yıkanmadan.:F
hahahah sonunda kendim gibi titiz birisini buldum 🙂🙂
tabi cnm kendi bardağın bile olsa 3 gün sonra yıknmadan kullanmamak lazım sonucta toz kapıyor bardak mikrop kaparsın yanı sinek falanda giriyor içine 🙂🙂

Annem, babam ya da abimin içtiği bardaktan, şişeden içerim. Ama başkasının içtiğinden içemiyorum. :D

Kiminle aynı bardağı/şişeyi kullandığıma bağlı. Genelde içerim arkadaşlarımınkini falan.

Hayır içmem ne annemin ne babamın ne de kardeşimin aynı şekilde mesela annem benim bardağımla mesela birşey olmaz diyor ama ben yine de karşı çıkıyorum yani benim bardağımla da kimseye içirmiyorum.:)