Aynen bende elestiri alıyorum 0-oÇevremden eleştiri alıyorum ama.![]()
Aynen bende elestiri alıyorum 0-oÇevremden eleştiri alıyorum ama.![]()
sizz bakmayın onlara başkalarının tükürüğünü yutmak çokmu iyi birşey yanı düşünence bile midem alt üst oluyor benim onların midesi nasıl kaldırıyor ıyyyyyyyAynen bende elestiri alıyorum 0-o
boşver başkalarını cnm herkes kendinden sorumludur ben aynı içiçeği içmeyi brak yanı@Çiğdem- bunu baskalarina anlatamıyoruz işte o-0
çok doğru bence bende öyleyim yanı aynı kapta içmeyi brak başkasının kullandığı bardağı yıkanmadan kullanmam 🙂🙂Ailemde olsa içmem
Böyle bir huyum vardır başkalarının bardağından içmem , çatalından kaşığından yiyemem![]()
Bende öyle malesefçok doğru bence bende öyleyim yanı aynı kapta içmeyi brak başkasının kullandığı bardağı yıkanmadan kullanmam 🙂🙂
Babana selam söyle her geçen gün kendisine sevgim ve saygım artıyorBende öyle malesef
Ben doğru birşey olduğunu düşünüyorum
Küçükken çok dayak yemişimdir bu huyum yüzümden babamdan![]()
Aşırı melunsun var yaBabana selam söyle her geçen gün kendisine sevgim ve saygım artıyor![]()
Aşırı melunsun var ya
Kilis için itiraz başvurusu yaptım![]()
Olmayacak duaya amin demeDualarım gitmenle akşam yatmadan önce yarım saat dua edicem sabahta
![]()
@Çiğdem- sen de dua ette gitsin uğraştığın kişilerden 1 i azalır en azındanOlmayacak duaya amin deme![]()
Aaaa herkesi topluyor başıma@Çiğdem- sen de dua ette gitsin uğraştığın kişilerden 1 i azalır en azından![]()
Şopar garanti gitmeyecektin kilise bizi kandırdın değil mi gidicem diyeAaaa herkesi topluyor başıma
İtirazım kabul olursa sorucam sana
Yarın sabah belli olacak![]()
Aaaa herkesi topluyor başıma
İtirazım kabul olursa sorucam sana
Yarın sabah belli olacak![]()
ayol gitse nolucak benimm uğraştığım kişi burda duruyor vlla@Çiğdem- sen de dua ette gitsin uğraştığın kişilerden 1 i azalır en azından![]()
Kim ki o uğraşan söyle saçını başını yolayım..😡ayol gitse nolucak benimm uğraştığım kişi burda duruyor vlla![]()