Aynen bende elestiri alıyorum 0-oÇevremden eleştiri alıyorum ama.
Aynen bende elestiri alıyorum 0-oÇevremden eleştiri alıyorum ama.
sizz bakmayın onlara başkalarının tükürüğünü yutmak çokmu iyi birşey yanı düşünence bile midem alt üst oluyor benim onların midesi nasıl kaldırıyor ıyyyyyyyAynen bende elestiri alıyorum 0-o
boşver başkalarını cnm herkes kendinden sorumludur ben aynı içiçeği içmeyi brak yanı@Çiğdem- bunu baskalarina anlatamıyoruz işte o-0
çok doğru bence bende öyleyim yanı aynı kapta içmeyi brak başkasının kullandığı bardağı yıkanmadan kullanmam 🙂🙂Ailemde olsa içmem
Böyle bir huyum vardır başkalarının bardağından içmem , çatalından kaşığından yiyemem
Bende öyle malesefçok doğru bence bende öyleyim yanı aynı kapta içmeyi brak başkasının kullandığı bardağı yıkanmadan kullanmam 🙂🙂
Babana selam söyle her geçen gün kendisine sevgim ve saygım artıyorBende öyle malesef
Ben doğru birşey olduğunu düşünüyorum
Küçükken çok dayak yemişimdir bu huyum yüzümden babamdan
Aşırı melunsun var yaBabana selam söyle her geçen gün kendisine sevgim ve saygım artıyor
Dualarım gitmenle akşam yatmadan önce yarım saat dua edicem sabahtaAşırı melunsun var ya
Kilis için itiraz başvurusu yaptım
Olmayacak duaya amin demeDualarım gitmenle akşam yatmadan önce yarım saat dua edicem sabahta
@Çiğdem- sen de dua ette gitsin uğraştığın kişilerden 1 i azalır en azındanOlmayacak duaya amin deme
Aaaa herkesi topluyor başıma@Çiğdem- sen de dua ette gitsin uğraştığın kişilerden 1 i azalır en azından
Şopar garanti gitmeyecektin kilise bizi kandırdın değil mi gidicem diyeAaaa herkesi topluyor başıma
İtirazım kabul olursa sorucam sana
Yarın sabah belli olacak
Aaaa herkesi topluyor başıma
İtirazım kabul olursa sorucam sana
Yarın sabah belli olacak
ayol gitse nolucak benimm uğraştığım kişi burda duruyor vlla@Çiğdem- sen de dua ette gitsin uğraştığın kişilerden 1 i azalır en azından
Kim ki o uğraşan söyle saçını başını yolayım..😡ayol gitse nolucak benimm uğraştığım kişi burda duruyor vlla