@*YıldırıM* sana dediayol gitse nolucak benimm uğraştığım kişi burda duruyor vlla
Kimin saçını başını yoluyon sen melunKim ki o uğraşan söyle saçını başını yolayım..😡
Çok pis döverim seni
@*YıldırıM* sana dediayol gitse nolucak benimm uğraştığım kişi burda duruyor vlla
Kimin saçını başını yoluyon sen melunKim ki o uğraşan söyle saçını başını yolayım..😡
hahaha sağ oll cnm gerektiğinde seni ararımKim ki o uğraşan söyle saçını başını yolayım..😡
Şopar sana dedi diyorsun yani bana ama ben saçını başını yolayım diyorum sen de sen kimin saçını yoluyorsun diyorsun sen misin o
Olsun Çidoşumada banada dokunmaŞopar sana dedi diyorsun yani bana ama ben saçını başını yolayım diyorum sen de sen kimin saçını yoluyorsun diyorsun sen misin o
hee tabi tabi sen @Çiğdem- in oklavasıyla kankisin
ayoll hiç yakışıyormu sizlere koca koca adamlar öüşüp barışın hemenKankiyiz biz kıskanç
😕Öğğğğ ağzımı çamaşır suyuyla yıkayacağım hemenayoll hiç yakışıyormu sizlere koca koca adamlar öüşüp barışın hemen
Biz zaten küs değiliz😕Öğğğğ ağzımı çamaşır suyuyla yıkayacağım hemen
Bu şopardan kurtuluş yok @Çiğdem- cimBiz zaten küs değiliz
Her zamani atışmalarımız
AaaaBu şopardan kurtuluş yok @Çiğdem- cim
Ama inşallah kilise gider de kurtuluruz ya da gitmese bile internet wifisi bozulsun
Hemen haber gelince bana mı haber vereceksinD:Aaaa
Bedduya bak sabah inş gitmeyeceğim haberi gelir seni çok kötü bozarım
Aynen duvarındayım yarın sabah 8-9 arasıHemen haber gelince bana mı haber vereceksinD:
😕Yiğitt adını duyunca +lardan - lere iniyorumAynen duvarındayım yarın sabah 8-9 arası
Ama farah içse onun bardağından içersin değil miBen içemem ya. Küçüklükten böyle alışmışım
aaa sende yanı zorlaştırıyorsun durumu iyiceAma farah içse onun bardağından içersin değil mi
@Çiğdem- ciğim senin bardağında ian ya da joseph içse o bardaktan içmez misin
Cevap evet ya da hayıraaa sende yanı zorlaştırıyorsun durumu iyice