Faruk diye diye kendine benzettin ayoll Fatihe antilik ediyoraaa faruğa bakın siz mesajlarımı görüp de rencide olmamak için pompy reyise habalahubalahup büyüsü yaptırmış😱
Faruk diye diye kendine benzettin ayoll Fatihe antilik ediyoraaa faruğa bakın siz mesajlarımı görüp de rencide olmamak için pompy reyise habalahubalahup büyüsü yaptırmış😱
yok kız o kıskançlık yapıyor önceki dizilerde kenana en fazla 2 kadın musallat oluyordu şimdi bir harem dolusu kadın geliyor kenanı o ka paylaşmak istemiyordur
Aaa neymiş onun şirketinden ayrılmış milletin gözü parayla açılıyor ayoll bana faydası yoksa yallah diyor @Forumdash gibiyok kız o kıskançlık yapıyor önceki dizilerde kenana en fazla 2 kadın musallat oluyordu şimdi bir harem dolusu kadın geliyor kenanı o ka paylaşmak istemiyordur![]()
Dizi güzel ama arapların diye gururlanamıyorum bileAaa neymiş onun şirketinden ayrılmış milletin gözü parayla açılıyor ayoll bana faydası yoksa yallah diyor @Forumdash gibi![]()
![]()
![]()
Satılacağı için öyle yapmış de bu seferlik böyle affet cnm ve destekleDizi güzel ama arapların diye gururlanamıyorum bile![]()
Destekliyorum Kenan oğlumuz içinSatılacağı için öyle yapmış de bu seferlik böyle affet cnm ve destekle![]()
![]()
![]()
Aaa daha kötülemicen yanıDestekliyorum Kenan oğlumuz için![]()
Oğlum derken evimizin oğlu, kardeş manasındaAaa daha kötülemicen yanıKesin Kenan oğlun içindir
![]()
![]()
![]()
Aaa ecünnü eleştir be n başka bir unsu rda çemkirmiştim ama şuan hatırlayamadımOğlum derken evimizin oğlu, kardeş manasındaİlk bölümde kötülemedim ki ilk bölümde senlik kötüleme yaptım hatta. Kadınları beğenmedim dediğim halde bana cemkirdin
![]()
GoTun savaşsahnesi ile fatihin bitişini ve fragmanı benzettiğim içinAaa ecünnü eleştir be n başka bir unsu rda çemkirmiştim ama şuan hatırlayamadım
![]()
![]()
![]()
Aaa evet Taht Oyunlarına benzettiğin için carlamıştım sanaGoTun savaşsahnesi ile fatihin bitişini ve fragmanı benzettiğim için![]()
Aaa olsun izlemiyorsunya önemli olan oİzlemiyorum ama yaşlılıkla alakası yok![]()
![]()
Sen neden izlemiyorsunAaa olsun izlemiyorsunya önemli olan o@Forumdash Gibi kaliteli bir izleyici gitmiş şey dizisi izliyor bir de dede olacak
![]()
![]()
![]()
Çok şey sahneler var dizide başka bir şey yokSen neden izlemiyorsun![]()
Aaa olsun izlemiyorsunya önemli olan o@Forumdash Gibi kaliteli bir izleyici gitmiş şey dizisi izliyor bir de dede olacak
![]()
![]()
![]()
İzlemeden tartişmayalımÇok şey sahneler var dizide başka bir şey yok@Forumdash
Kitap serisi vardı bende yanı görselliğe maruz kalmadan sadece bilgilerini edindim en temizi o![]()
Her dizide var bunlarÇok şey sahneler var dizide başka bir şey yok@Forumdash
Kitap serisi vardı bende yanı görselliğe maruz kalmadan sadece bilgilerini edindim en temizi o![]()