Faruk diye diye kendine benzettin ayoll Fatihe antilik ediyor @Forumdashaaa faruğa bakın siz mesajlarımı görüp de rencide olmamak için pompy reyise habalahubalahup büyüsü yaptırmış😱
Faruk diye diye kendine benzettin ayoll Fatihe antilik ediyor @Forumdashaaa faruğa bakın siz mesajlarımı görüp de rencide olmamak için pompy reyise habalahubalahup büyüsü yaptırmış😱
yok kız o kıskançlık yapıyor önceki dizilerde kenana en fazla 2 kadın musallat oluyordu şimdi bir harem dolusu kadın geliyor kenanı o ka paylaşmak istemiyordurFaruk diye diye kendine benzettin ayoll Fatihe antilik ediyor @Forumdash
Aaa neymiş onun şirketinden ayrılmış milletin gözü parayla açılıyor ayoll bana faydası yoksa yallah diyor @Forumdash gibiyok kız o kıskançlık yapıyor önceki dizilerde kenana en fazla 2 kadın musallat oluyordu şimdi bir harem dolusu kadın geliyor kenanı o ka paylaşmak istemiyordur
Dizi güzel ama arapların diye gururlanamıyorum bileAaa neymiş onun şirketinden ayrılmış milletin gözü parayla açılıyor ayoll bana faydası yoksa yallah diyor @Forumdash gibi
Satılacağı için öyle yapmış de bu seferlik böyle affet cnm ve destekleDizi güzel ama arapların diye gururlanamıyorum bile
Destekliyorum Kenan oğlumuz içinSatılacağı için öyle yapmış de bu seferlik böyle affet cnm ve destekle
Aaa daha kötülemicen yanı Kesin Kenan oğlun içindirDestekliyorum Kenan oğlumuz için
Oğlum derken evimizin oğlu, kardeş manasında İlk bölümde kötülemedim ki ilk bölümde senlik kötüleme yaptım hatta. Kadınları beğenmedim dediğim halde bana cemkirdinAaa daha kötülemicen yanı Kesin Kenan oğlun içindir
Aaa ecünnü eleştir be n başka bir unsu rda çemkirmiştim ama şuan hatırlayamadımOğlum derken evimizin oğlu, kardeş manasında İlk bölümde kötülemedim ki ilk bölümde senlik kötüleme yaptım hatta. Kadınları beğenmedim dediğim halde bana cemkirdin
GoTun savaşsahnesi ile fatihin bitişini ve fragmanı benzettiğim içinAaa ecünnü eleştir be n başka bir unsu rda çemkirmiştim ama şuan hatırlayamadım
Aaa evet Taht Oyunlarına benzettiğin için carlamıştım sana şey dizisini bizim edepli dizimizle karşılaştırma diye @eskiciGoTun savaşsahnesi ile fatihin bitişini ve fragmanı benzettiğim için
Aaa olsun izlemiyorsunya önemli olan o @Forumdash Gibi kaliteli bir izleyici gitmiş şey dizisi izliyor bir de dede olacakİzlemiyorum ama yaşlılıkla alakası yok
Sen neden izlemiyorsunAaa olsun izlemiyorsunya önemli olan o @Forumdash Gibi kaliteli bir izleyici gitmiş şey dizisi izliyor bir de dede olacak
Çok şey sahneler var dizide başka bir şey yok @ForumdashSen neden izlemiyorsun
Aaa olsun izlemiyorsunya önemli olan o @Forumdash Gibi kaliteli bir izleyici gitmiş şey dizisi izliyor bir de dede olacak
İzlemeden tartişmayalım 7 sezonda en fazla 5-6 tane sevişme vardır. Sezona yayarsak sezon başina 1 sex sahnesi düşüyor Ama izlediğimiz başka dizilerde sezon başina daha fazla sex sahnesi düşüyorÇok şey sahneler var dizide başka bir şey yok @Forumdash
Kitap serisi vardı bende yanı görselliğe maruz kalmadan sadece bilgilerini edindim en temizi o
Her dizide var bunlarÇok şey sahneler var dizide başka bir şey yok @Forumdash
Kitap serisi vardı bende yanı görselliğe maruz kalmadan sadece bilgilerini edindim en temizi o