Üst Akıl Yine Çözüldü (Mehmet Bir Cihan Fatihi)

Aaa hadi oradan bir be çapulcu arkadasına ezberletmişsin bunları videoya çekip buraya atıyorsun :A :A :A @xemrexxx

Aaa hadi oradan bir be çapulcu arkadasına ezberletmişsin bunları videoya çekip buraya atıyorsun :A :A :A @xemrexxx
kız baksana konuşan karadenizli bence sen yaptırdın bunu suçu bana atmak için gerçi sende o zeka yok diğer kenanist @Forumdash da entrikalı işler yerine memli oğlan dizileri izliyor o zaman sizin üst aklını kim gız (b)

kız baksana konuşan karadenizli bence sen yaptırdın bunu suçu bana atmak için gerçi sende o zeka yok diğer kenanist @Forumdash da entrikalı işler yerine memli oğlan dizileri izliyor o zaman sizin üst aklını kim gız (b)
Hhaha Aaa hayır karadenizli olmasını sen ayarlamıssındır sucu bize yıkmak için yani üst akıl sensin :A :A :A @Forumdash

Aaa Bilgisayarımla dalga geçtin bu sefer benim bilgisayar seninkinden üstün çıktı ben de görünüyor ayoll :A :A :A
z0ZMZ6.png

Yok görunmedi :F:F Facebook videosumuydu :A Ben de facebookla alakalı şeyler kapalı :A Youtube videosu olarak güncellesin hasbam:A @xemrexxx
Aaa evet face izlemek için aç :F

Ama fotoda gördüğün gibi bir çapulcu konusuyor konusmasıda Kenana Fatihe beddua ediyor @xemrexxx bir arkadaşını çekip koymuş :A :A :A

Aaa evet face izlemek için aç :F

Ama fotoda gördüğün gibi bir çapulcu konusuyor konusmasıda Kenana Fatihe beddua ediyor @xemrexxx bir arkadaşını çekip koymuş :A :A :A
ahahaha tamam youtube videosunu buldum :X Ben paylaşayım:X
Çapulcu yazıyormuş senaryoyu onu diyor:A Şu ecünnü dediğin magazin suncusunun oldugu programda fatihi yorumlamişlardi :X Senarist olayına fotoşok dediler :A

ahahaha tamam youtube videosunu buldum :X Ben paylaşayım:X
Çapulcu yazıyormuş senaryoyu onu diyor:A Şu ecünnü dediğin magazin suncusunun oldugu programda fatihi yorumlamişlardi :X Senarist olayına fotoşok dediler :A
Bizim ülkemizde niye zibidiler prim yiyor anlamıs değilim ayoll :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,563
Son Üye
arda_1980mavi