1. Bölümler zaten henüz kapalı kutu oluyor ilerleyen bölümlerde konu açıldıkça herşey farklı oluyor sen en iyisi diğer 3 bölümüde izle 😉1. bölüm.1. bölüm dışında daha izleyemedim.
![]()
1. Bölümler zaten henüz kapalı kutu oluyor ilerleyen bölümlerde konu açıldıkça herşey farklı oluyor sen en iyisi diğer 3 bölümüde izle 😉1. bölüm.1. bölüm dışında daha izleyemedim.
![]()
Kartal-Bahar'ın evlendiğini görünce izlemeye başlayasım geldi.1. Bölümler zaten henüz kapalı kutu oluyor ilerleyen bölümlerde konu açıldıkça herşey farklı oluyor sen en iyisi diğer 3 bölümüde izle 😉
İşte ben onun yanındaki kadını karısı sanıyordum İrfan anne dedi kadın oğlum orasını anlamadım öyle bir kadın yokmuydu yani tamamen İrfan'ın hayalimiydi o kadın ?
------
İlk bölümden kastın 1. bölüm mü yoksa bu akşam yayınlanan bölümün ilk sahnelerimi Emrecim 😉
İrfan iyi ki var onun sahneleri çok güzel beİrfan keşke olmasaydı.Çok sıkıcıydı ilk bölüm izlediğim kadarıyla.
![]()
As kütükOda kütüklere selam söyle dedi![]()
Bunları söyleyen sen misin kızzDaha fazla çoğaltmadan gel izle çoğalınca zor oluyor valla![]()
Dizi leş çünkü..Her grupta en az 1.50 reyting kaybı var. 😱 Niye bu kadar düşmüş ki?![]()
As kütük
------
Bunları söyleyen sen misin kızz![]()
Dizi leş çünkü..
Sende biriktirme bu kadar basitBenim çoğalınca zor oluyor çünkü
------
Leş falan değil izlemeden yorum yapma bence dün geç başladı bölüm yavaştı seyirci Çukur gibi aksiyon istiyor oda az şuan ondan kesin
İzliyorumBenim çoğalınca zor oluyor çünkü
------
Leş falan değil izlemeden yorum yapma bence dün geç başladı bölüm yavaştı seyirci Çukur gibi aksiyon istiyor oda az şuan ondan kesin
İzliyorum![]()
Reçeteyi doğru uygularsan kolayDemesi kolay tabii![]()
Ben de izliyorum diziyi ve çöple alakası bile yok tabi ki... Sen benim izlediğimi tahmin edip sana saldıracağımı da ön görüp klasik olarak beni kışkırtma maksatlı çöp dedin değil mi yoldaşım... Geleceği düşünüp kurgulamak biz tost makinelerinin her daim yaptığı şeydir zaten...
Yoldaşım her şeyimiz ve her lafımız planlı unuttun mu..Ben de izliyorum diziyi ve çöple alakası bile yok tabi ki... Sen benim izlediğimi tahmin edip sana saldıracağımı da ön görüp klasik olarak beni kışkırtma maksatlı çöp dedin değil mi yoldaşım... Geleceği düşünüp kurgulamak biz tost makinelerinin her daim yaptığı şeydir zaten...