Show Üç Kuruş - Dizi Yorumları

1. Bölümler zaten henüz kapalı kutu oluyor ilerleyen bölümlerde konu açıldıkça herşey farklı oluyor sen en iyisi diğer 3 bölümüde izle 😉
Kartal-Bahar'ın evlendiğini görünce izlemeye başlayasım geldi. :A Bugün olmaz ama çarşamba ve perşembe ikişer bölüm izleyip aradan çıkarırım sanırım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Zeyno
İşte ben onun yanındaki kadını karısı sanıyordum İrfan anne dedi kadın oğlum orasını anlamadım öyle bir kadın yokmuydu yani tamamen İrfan'ın hayalimiydi o kadın ?
------

İlk bölümden kastın 1. bölüm mü yoksa bu akşam yayınlanan bölümün ilk sahnelerimi Emrecim 😉

Canım o annesi ama İrfan onu hayal olarak görüyor yani annesinin hayaliyle yaşıyor psikolojisi mahvolmuş irfanın :(
------

İrfan keşke olmasaydı. :A Çok sıkıcıydı ilk bölüm izlediğim kadarıyla. :A
İrfan iyi ki var onun sahneleri çok güzel be

Bizim yorum yaptığımız nerde görülmüş.. @MasacRE @Sherlock @MEnes
Ben de izliyorum diziyi ve çöple alakası bile yok tabi ki... Sen benim izlediğimi tahmin edip sana saldıracağımı da ön görüp klasik olarak beni kışkırtma maksatlı çöp dedin değil mi yoldaşım... Geleceği düşünüp kurgulamak biz tost makinelerinin her daim yaptığı şeydir zaten...

Ben de izliyorum diziyi ve çöple alakası bile yok tabi ki... Sen benim izlediğimi tahmin edip sana saldıracağımı da ön görüp klasik olarak beni kışkırtma maksatlı çöp dedin değil mi yoldaşım... Geleceği düşünüp kurgulamak biz tost makinelerinin her daim yaptığı şeydir zaten...
Yoldaşım her şeyimiz ve her lafımız planlı unuttun mu..

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato