Show Üç Kuruş - Dizi Yorumları

Zeyno

Favori Üye
Katılım
18 Şubat 2020
Mesajlar
3,757
Reaksiyon puanı
6,638
Puanı
560
Konum
Manisa45
ÜÇ KURUŞ 10. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

------



ÜÇ KURUŞ 10. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

İrfan, Efe’yi öldürmek için gizlice evine girer. Ama Efe’nin gizli ajandasıyla karşılaşınca, ona önemli bir mesaj bırakır. Efe, İrfan’ın mesajını çözmek için Kartal’a geldiğinde, Kartal’la Nezih arasında başlayan savaşı öğrenir.

Kartal savaşın sonunu galip olarak görmeye, Efe ise kimse zarar görmeden savaşı bitirmeye kararlıdır. Leyla’nın uyarılarına rağmen planını hayata geçiren Efe, kendisini büyük bir değişimin eşiğinde bulur. Kartal, Nezih’le savaşında hayatta kalabilmek için zekası kadar Bahar’a ihtiyacı olduğunu anlar. İrfan ise hiç kimsenin beklemediği bir manevrayla yeni oyununun ilk hamlesini yapar.
 

Zeyno

Favori Üye
Katılım
18 Şubat 2020
Mesajlar
3,757
Reaksiyon puanı
6,638
Puanı
560
Konum
Manisa45
Üç Kuruş 11. Bölüm Fragmanı



Üç Kuruş 11. Bölüm 2. Fragmanı

------

Üç Kuruş 11. Bölüm Fotoğrafları

------

ÜÇ KURUŞ 11. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Kartal ve Efe, İrfan’la anlaşmaya yanaşmak istemese de Baybars’ı asla bulamayacaklarını bildikleri için onunla çalışmaya mecbur olduklarını anlarlar.

Planlarını adım adım gerçekleştirmek için harekete geçecekleri sırada ilk hedefleri olan Azad onları kendi ayağına getirir ve bu buluşma her ikisi için de büyük bir şok etkisi yaratır. Babasının ölümüyle her şeyini kaybeden Bahar ise içini Leyla’ya döker.

Aralarında kurulan bu bağ ise Kartal ve Efe’nin yeni rakibi Azad’a karşı birleşmelerini sağlayacaktır. Efe’nin ise bu zorlu ve güçlü rakibi dize getirmek için Kartal’la beraber kurdukları oyunda Kartal’dan bile gizlediği ayrı bir planı vardır. Fakat oyunu kazandıklarını düşündükleri anda onları tekrar İrfan’a bağlayan yeni biriyle tanışırlar.

3wrxhwf_.jpg
 

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
  • Harika
Reactions: Maskeli Fedai